دوماه طول کشید تا کلیه کارا انجام بشه بعد امضا ضامنین یک هفته ای واریز شد حتی تا دیروز صبح هم گفتن دوتا از مدارم کمه دهن شوهرم سرویس شد یه بسته گنده از مدرک کپی داد بانک
روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم
دوماه طول کشید تا کلیه کارا انجام بشه بعد امضا ضامنین یک هفته ای واریز شد حتی تا دیروز صبح هم گفتن د ...
چندتا ضامن میخاص برای هر نفر؟
خدای من نه در کعبه است نه در کلیسا نه در معبد خدای من همین جاست کنار تمام دلواپسی هایم بغض و خنده هایم. خدای من مرا نمی ترساند از اتش اما می ترساند مرا از شکستن دلی اشک اوردن به چشمی ناحقی کردن حقی خدای من مرا می بیند هرجا که باشم می فهمد مرا با هر زبانی که سخن می گویم می شنود سخن هایم را خدای من حواسش در همه احوال با من است خدای من خدای تمام مهربانی هاس
من یه ۱۵۰ تومن بهم میدن یه ۵۰ تومن از طرف دانشگاه شوهرم یه ۱۵۰ تومن میدن یه ۱۰۰ تومن از طرف نظ ...
دانشگاه؟چرا؟
خدای من نه در کعبه است نه در کلیسا نه در معبد خدای من همین جاست کنار تمام دلواپسی هایم بغض و خنده هایم. خدای من مرا نمی ترساند از اتش اما می ترساند مرا از شکستن دلی اشک اوردن به چشمی ناحقی کردن حقی خدای من مرا می بیند هرجا که باشم می فهمد مرا با هر زبانی که سخن می گویم می شنود سخن هایم را خدای من حواسش در همه احوال با من است خدای من خدای تمام مهربانی هاس