2777
2789
عنوان

وام ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1521 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نفری ۱۰۰ سر جمع ۲۰۰تومن

ن عزیزم الان میگن قانون جدید اینه ک هر نفر ۲۰۰ تومن

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
کی ثبت نام کردی چقد طول کشید واریز کنن؟

دوماه طول کشید تا کلیه کارا انجام بشه بعد امضا ضامنین یک هفته ای واریز شد حتی تا دیروز صبح هم گفتن دوتا از مدارم کمه دهن شوهرم سرویس شد یه بسته گنده از مدرک کپی داد بانک 

من یه ۱۵۰ تومن بهم میدن

یه ۵۰ تومن از طرف دانشگاه

شوهرم یه ۱۵۰ تومن میدن

یه ۱۰۰ تومن از طرف نظام 

چون نظامیه

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

آها ممکنه سال آینده دویست بشه وگرنه من دوماهه عقد کردم خیلیم دور نیس

منم قصد دارم دو هفته دیگه عقد کنم

حالا نمیدونم صبر کنم تا وام بشه ۲۰۰ تومن یا بیخیال بشم

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
دوماه طول کشید تا کلیه کارا انجام بشه بعد امضا ضامنین یک هفته ای واریز شد حتی تا دیروز صبح هم گفتن د ...

چندتا ضامن میخاص برای هر نفر؟

خدای من نه در کعبه است نه در کلیسا نه در معبد خدای من همین جاست  کنار تمام دلواپسی هایم بغض و خنده هایم. خدای من مرا نمی ترساند از اتش اما می ترساند مرا از شکستن دلی اشک اوردن به  چشمی ناحقی کردن حقی خدای من مرا می بیند هرجا که باشم می فهمد مرا با هر زبانی که سخن می گویم می شنود سخن هایم را خدای من حواسش در همه احوال با من است خدای من خدای تمام مهربانی هاس
من یه ۱۵۰ تومن بهم میدن یه ۵۰ تومن از طرف دانشگاه شوهرم یه ۱۵۰ تومن میدن یه ۱۰۰ تومن از طرف نظ ...

دانشگاه؟چرا؟

خدای من نه در کعبه است نه در کلیسا نه در معبد خدای من همین جاست  کنار تمام دلواپسی هایم بغض و خنده هایم. خدای من مرا نمی ترساند از اتش اما می ترساند مرا از شکستن دلی اشک اوردن به  چشمی ناحقی کردن حقی خدای من مرا می بیند هرجا که باشم می فهمد مرا با هر زبانی که سخن می گویم می شنود سخن هایم را خدای من حواسش در همه احوال با من است خدای من خدای تمام مهربانی هاس
فکرکنم از سال آینده این رقم بشه 

خب ۵۰ تومن ب وام اضافه میشه همه چی ۱۰ برابر گرونتر میشه

شما اون مبلغ خالصی که به دستتون رسید چقد بود؟چقدشو بانک ورداشت؟