2777
2789

حدود ۳ ماهه که درد کمرم خیلی بیشتر شده . من همیشه درد کمر رو داشتم ولی این اواخر انقدر زیاد شده که حتی کارای شخصیمم نمیتونم انجام‌بدم.. تو گوگل سرچ کردم فهمیدم درد کمرم مربوط به سیاتیک میشه 

الان دنبال درمان خانگیشم .. کسی اگه میدونه بهم بگه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اول بگو درد به پات هم میزنه؟ 

دوم اینکه اگه میتونی راه بری از همین الان مربی بگیر برو استخر اب گرم

اگر هم خدایی نکرده نمیتونی راه بری باید عمل شی پیشنهادم اینه اگه از نظر مالی مشکل داری اول تکمیلی شو بعد برو دنبال عمل

منم مثل تو ۱ سال پیش دنبال درمان خانگی سیاتیک بودم ولی هرکاریو بگی امتحان کردم خوب نشد که نشد .. اخر ...

خب اسم دکترتو بگو اگه واقعا کارش خوبه .. چون منم سیاتیک دارم 

خب اسم دکترتو بگو اگه واقعا کارش خوبه .. چون منم سیاتیک دارم 

دکتر احمدرضا میربلوک 

مطبشم تو شریعتیه روبه روی مترو دکتر شریعتیه 

واقعا تعریف الکی نمیکنم امکان نداره بری پیششو‌نتیجه نگیری.. مطبشم خیلی شلوغه 

دکتر احمدرضا میربلوک  مطبشم تو شریعتیه روبه روی مترو دکتر شریعتیه  واقعا تعریف الکی ...

دکتر میر و‌که من میشناسم خیلی معروفه 

فوق تخصص ستون فقراتم هست 

ولی میگن دکتر نقشبندی هم‌خوبه من شنیدم مثل دکتر میر کار میکنه 

دکتر احمدرضا میربلوک  مطبشم تو شریعتیه روبه روی مترو دکتر شریعتیه  واقعا تعریف الکی ...

چه جالب منم اسمشو خیلی شنیدم .. فک کنم اخر سر باید برم پیش همین دکتر میر 

دکتر میر و‌که من میشناسم خیلی معروفه  فوق تخصص ستون فقراتم هست  ولی میگن دکتر نقشبندی هم ...

اره منم دکتر نفشبندیو‌میشناسم 

دختر عمومو ۲ هفته پیش بردم پیشش

با دوست پسرش تصادف کرده بود زانوش اسیب دیده بود یه امپولی که نمیدونم چی بود به زانوش تزریق کردن الان خیلی بهتر شده