2777
2789
عنوان

كسی میدونه درمان خانگی سیاتیک چیه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13072 بازدید | 22 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لعنت بر پدر و مادر اونی که میگه دکتر میر خوبه ۱۰ تومن تو یه روز از من برای تزریق گرفت الان کلا فلجم خدا انشالله سر خودشو عزیزاش بیاره این دردو که الکی تبلیغ می کنید

بچه هام یعنی تمام دنیام😍😍😍

سیاتیک معمولا سه علت داره. ۱- گرفتگی عضله پرپورمیس ۲- غلظت خون که در این حالت بزاق دهان چسبندگی بیشتر و غیر عادی دارد ۳- بیرون زدگی و فتق دیسک کمر مهره های پایین خصوصا L5-S1 و ممکن یکی از این عوامل باشه و ممکنه هر سه عامل باهم باشه و یا ترکیبی 

برای کاهش درد و افزایش دامنه حرکتی استفاده از محلول پودر عربی فوق العادست.

برای کاهش غلظت خون در بانوان غیر باردار و در ایام غیر قائدگی استفاده از آسپرین یکی صبح یکی شب تا دو هفته+ قطع اسپرین ده روز و سپس فصد سیاتیک کنار مچ پا.

برای کاهش و ادامه درمان فتق دیسک کمر علاوه بر انجام دو مرحله قبل  انجام سه حرکت ورزشی به نحو معجزه آسا دیسک کمر و سیاتیک را بطور کامل بدون جراحی و هزینه های فیزیوتراپی و غیره شما رو درمان می کند.

لعنت بر پدر و مادر اونی که میگه دکتر میر خوبه ۱۰ تومن تو یه روز از من برای تزریق گرفت الان کلا فلجم ...

جدی شما هم سیاتیک داشتین منم سیاتیک دارم رفتم دکتر تو کرجه یه نوار عصب گرفت دو میلیون دادم بعد گفت سیاتیک داری زده به مهره هات باید ام آر آی هم بدی هنوز نرفتم بعد ده جلسه تو مطب خودش طب سوزنی و لیزر درمانی نوشت که هر جلسش با تخفیف 1200میشد منم  همون یه جلسه رفتم فقط 

درمان رو ادامه ندادم روزی 6تا قرص التهاب و اینجور چیزا داده بود یه هفته خوردم دیگه نتونستم معدم اذیت شد آمپول تقویتی عضله داده بود اونا رو زدم الانم درد دارم ولی کمه ولی کامل خوب نشدم نمیدونم چیکار کنم نمیخوام بیفتم دست دکترا اونا مافیا  هستند درست تشخیص نمیدن به خودش زحمت نداد توضیح بده چرا اینطوری شدم همش بفکر جیب خودشون هستند چندتا سوزن زد به قسمت های مختلف پاهام و یه لیزر کشید رو پام یه خانوم که اونجا بود 20دقیقه طول نکشید 1200گرفت