2777
2789
عنوان

وزن گیری نوزاد

3132 بازدید | 96 پست

سلام مامانا و خانومای مطلع🤭دخترم ۴ ماهش شده و وزنش ۶۲۰۰ میخام تپل شه شیرخشک آپتامیل و ببلاک رو نخورد بقیه رو امتحان نکردم یعنی در کل شیشه شیر نگرفت عوق میزنه شیشه که میزارم دهنش.حالا راه حلی دارین واس تپل شدنش.و اینک رفلاکسم داره دخترم

مهلایِ من،دنیایِ من

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

وزنش خوبه که چرا میخوای تپلش کنی

شیرخشکا هم فرقی باهم ندارن 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

چرا باید تپل بشه؟میخوای مثل بادکنک بادش کنی؟تپلی و لاغری نوزاد به ژنتیک پدر و مادره و به تغذیه خودتون و به میزان چربی شیرتون اگه خودتون در نوزادی چاق نبودین انتظار تپل بودن بچه رو نداشته باشین.

چرا باید تپل بشه؟میخوای مثل بادکنک بادش کنی؟تپلی و لاغری نوزاد به ژنتیک پدر و مادره و به تغذیه خودتو ...

من خیلی تپل بودم اما باباش نه مثل دخترم نرمال بوده

مهلایِ من،دنیایِ من
پسر من شیر خشک میخورد و معمولی بود نه چاق نه لاغر  اما پسر خاله م   و پسر دختر عمه م شیر ...

مرسی گلم...به قول دوستمون نمیخام بادکنکی شه ولی ی ذره تپل تر بشه خوبه.خداروشکر که نرمال و سالمه...خدا پسر گلتونو حفظ کنه

مهلایِ من،دنیایِ من
خوبه دیگه حدودا دوبرابر وزن تولدش شده. پس وزن گیریش خوب بوده. برای رفلاکسش دارو میدی؟

بله اس امپرازول که زیاد تاثیری نداره و موقع خوردنشم‌خیلیییی اذیت میشه...البته ۱۰ روزه تموم شده و دوباره باید ببرمش دکتر

مهلایِ من،دنیایِ من