2777
2789
عنوان

وزن گیری نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3113 بازدید | 96 پست

وزنش خوبه.بچه سالم باشه خداروشکر دیگه چی مبخوای.بچه تپل بقل کردنش خسته کنندست.از شیر که بگیریش وزن ژنتیک خودشو پیدا میکنه.اگه دختره که اصلن اصرار به تپلی نداشته باش.من از دختر تپل متنفرم متنفرررررررر

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وزنش خوبه که چرا میخوای تپلش کنی شیرخشکا هم فرقی باهم ندارن 

ممنون خداروشکر که نرمال و سالمه خدا عزیزاتونو حفظ کنه ولی نمیدونم چرا دلم میخاد ی نمه تپلی شه

مهلایِ من،دنیایِ من

دخترمنم شیرخشک رو رها کرده بود حالا دوسه هفته هست باز قبول کرده شیشه رو. بازم تست کن. رفلاکسی هم بود. ولی توی این مدت تغییر وزنی هم احساس نکردم. یعنی میخوام بگم شیزخشک معجزه ای هم نمیکنه واسه وزن گیری‌ 

وزنش خوبه.بچه سالم باشه خداروشکر دیگه چی مبخوای.بچه تپل بقل کردنش خسته کنندست.از شیر که بگیریش وزن ژ ...

🤭زیاد تپل منم دوس ندارم اصلا ولی پسر دوستم همسن مهلاست ۷۱۰۰ لپ لپه ماشالله🧿

مهلایِ من،دنیایِ من
مرسی گلم...به قول دوستمون نمیخام بادکنکی شه ولی ی ذره تپل تر بشه خوبه.خداروشکر که نرمال و سالمه...خد ...

بعضی بچه ها فقط پف دارن

پسر من ماشالله قدش بلنده و استخون هاش پره و سنگینه

مثلا یک سالگی برده بودمش واسه واکسن یه دختر بود همسن پسرم ماشالله لپ داشت و تپل بود‌

اون رفت قد و وزن گفتن کمه وزنش ۸ کیلو بود

اما پسر من ۱۰ کیلو و نیم بود.

اما ظاهر اون دختره خیلی تپل تر از پسر من بود.

غلت میزنه؟ لباس سایز چند میپوشین براش؟ دور سرش چنده؟ اینا مهمه. 

غلت نه کامل ولی از رو بالشت میفته سرشو بلند میکنه در حدی که میخاد بشینه...دورسرش یادم رف عددش لباس سایز ۱ یا ۲ ۱ کیپه تنشه ۲ راحته براش

مهلایِ من،دنیایِ من
خدا حفظش کنه❤🧿پس شیر خشکم زیاد تاثیر نداره

ممنون. نه من تاثیری فعلا ندیدم. حتی غذای کمکی هم شروع کردم. ژنتیک بچه حرف اول رو میزنه. قد خودتون و‌همسرتون چنده؟ دخترمنم ۴ ماهگی ۶۰ بود گفتن کمه قدش ۶۲ بود بهتر بود

ممنون. نه من تاثیری فعلا ندیدم. حتی غذای کمکی هم شروع کردم. ژنتیک بچه حرف اول رو میزنه. قد خودتون و‌ ...

قد همسرم ۱۷۸ خودم ۱۶۷ به من نگفتن کمه گفتن نرماله همه چیش

مهلایِ من،دنیایِ من
🤭زیاد تپل منم دوس ندارم اصلا ولی پسر دوستم همسن مهلاست ۷۱۰۰ لپ لپه ماشالله🧿

منم بچمو مقایسه میکردم با تپلا.الان هفت سالشه اون تپلا همه چاقالوووووو پسره من خوشتیپ و قد بلند.از بزرگ شدنش لذت ببر.الان دخترم یکسالشه هرکی بگه لاغره  میگم دختر ظریف خوشگله .بخدا انقد دخترم ملوسه که نگو دوتا چال لپ داره که به همه دخترا تپل میارزه.مهم سالم بودنه.بخدا من بچه ناسالم دیدم اما تپل مادرش چقدر اشک میریخت.

قد همسرم ۱۷۸ خودم ۱۶۷ به من نگفتن کمه گفتن نرماله همه چیش

پس باید قد بلند بشه که. ۶۰ کلا واسه ۴ ماهگی کمه یه مقدار خودتونم که سرچ کنید. البته یه وقت جهش قدی دارن بچه ها. خودتونم همیشه تو خونه قد رو اندازه بزنید بهداشت خیلی وقتا اشتباه میکنه