2777
2789
عنوان

مادرشوهر

431 بازدید | 36 پست

با مادرشوهری که 

قبل از امدن عروس = بد لباس و بد خونه 

بدلباس منظورم این هست یه مانتو و یه چادر داشته عروسی عزا مهمانی بیرون و ... همونو میپوشیده 

لباس تو خونه همیشه کهنه و ژولیده 

بدخونه منظورم اینه وضع خونه زندگیش شبیه مسجد پشتی هم نداشت 

....  حقوق بگیر بود 

بعداز عروس= عروس با پول شوهرش که کارمند بانک هست براش ماشین ظرفشویی .ماکرویو. اینه کنسول .۲ تا گلو گلدون مصنوعی خارجی . ۲ عدد لوستر بزرگ. ساعت ایستاده.میز ناهارخوری ۲ نفره.اباژور سالنی. تابلو فرش دستبافت . گل میز.دکوری . گوشی موبایل .ست ظروف ۱۸ نفره چینی.ست ترمه. دستگاه فشار .

طلا زنجیر ونیزی و پلاک مریمی و انگشتر سنگین وزن ( سال ۹۵)

لباس چادرگرون قیمت کیف و کفش و روسری و مانتو و....

حتی خونه داری هم با این سنوسال ۶۳ سالشه ولی جوانتر میزنه از عروس خیلی چیزارو تقلید میکنه 

الان زبونش دراز 

شما باشید با این مادرشوهر زبون دراز که یه تشکرم هم بلد نیست چطور برخورد میکنید؟؟؟؟؟؟؟

طوری رفتار میکنه انگار خودش از اول تو کاخ زندگی میکرده 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینایی که گفتید رو شما براش خریدی؟

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

خوب شوهرت نباید میکرد

فقط رومخ شوهرم کارمیکنم دیگه براش خرید نکنه 

مادرشوهرمنم باعروسا دررقابته از ما هم الان نو نوارترشده وکلی کلاس داره وافاده البته باپول خودش

زیاد اهمیت نمیدم بهش هی میاد میگه گازتو عوض کن فلان کن بهمان کن منم میگم پول نداریم

یکی به یکی خیلی خوبی کرد بعد طرف بی چشم و رو بازی در آورد 

طرف بهش گفت ای ناکس حیف اون همه خوبی که به تو کردم همه رو یادت؟

گفت به من چه خب تقصیر خودته باید در حد ظرفیتم بهم خوبی خوبی میکردی بیشتر شو جنبشو نداشتم 

راست گفت الانم حکایت شماس

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂

بلاخره اون مردی که این الان تو بهش میگی شوهر اول پسر اون زن بوده و اون زن اونو به اینجا رسونده و تحویل تو داده الان تو انگار با پول پسر خودش که وقتی تو اصلا نبودی بزرگش کرده فکر میکنی داری بهش صدقه میدی اگه اون مادر نبود الان شوهر تو هم نبود که اینجوری پز بدی

عزیزم با پول بچش خریده 

آدم بچه میاره یه روز بدرد بخوره وگرنه مگه بیکاریم یه بچه بزرگ کنیم بدیم دست یک نفر دیگه 

نوش جانش هر چی خریده 

اون که پسرش را بزرگ کرد داد دست شما تشکر کردی 

که حالا اون بخاطر چند تا وسیله تشکر کنه 

هیچی نگو سکوت کن!🤫 وقتش که شد رحم نکن😉
عروسه خودش اومده اینو گنده کرده برای خودش شاخ کرده،

دلم سوخت چون ازشوهرش جدا شده بود 

هیی هم میگفت پسرم کارمند بانکه کارمند بانکه خواستم چشمش دنبال شوهرم نباشه گفتم دلش خوش بشه 

نمیدونستم خودم دارم اشتباه میکنم