2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 36 پست
یکی به یکی خیلی خوبی کرد بعد طرف بی چشم و رو بازی در آورد  طرف بهش گفت ای ناکس حیف اون همه خوب ...

این داستان در مورد پدر و مادر فکر نکنم زیاد جالب باشه 

هیچی نگو سکوت کن!🤫 وقتش که شد رحم نکن😉
عزیزم با پول بچش خریده  آدم بچه میاره یه روز بدرد بخوره وگرنه مگه بیکاریم یه بچه بزرگ کنیم بدی ...

اولا اگه پسرش میکرد بله نوش جانش حرفی نبود 

داستان اینجاست من رفتم خرید کردم 

یه عروس اینکارو کنه فرق داره تا پسر خودش بره خرید کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این داستان در مورد پدر و مادر فکر نکنم زیاد جالب باشه 

ایشون مادرشوهرشه عزیزم 

هیییچوقت مادرشوهر جای مادر ادمو نمیگیره همونجوری که هیچ مادرشوهری عروسشو جای دختر نمیبینه هرچند هم زبونی بگه پاش که بیفته دخترشونو ترجیح میدن به عروس 

پس چرا عروس مادرشوهرو عین مادر خودش بدونه 

البته هستن مادرشوهرایی که مث مادر میمونن اما تعدادشون واقعا کمه

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂
ایشون مادرشوهرشه عزیزم  هیییچوقت مادرشوهر جای مادر ادمو نمیگیره همونجوری که هیچ مادرشوهری عروس ...

دقیقا 

حتی زبانن هم نمیگه 

دختر نداره 

یکبار یه چیزی پیش امد گفت بجان دوتا پسرم ....

شما هم غریبه نیستی که الان عضو خانواده هستی

عروس که غریبه نیست

منم بعداز اون همیشه وقتی بحث مادر میافته تو صحبتم میگم  میگم هیییچ کسی جایگاه مادرمو نداره نداشته نخواهدم داشت 

متوجه میشه کاملا 

ایشون مادرشوهرشه عزیزم  هیییچوقت مادرشوهر جای مادر ادمو نمیگیره همونجوری که هیچ مادرشوهری عروس ...

مادر شوهر من یک جادو گر به تمام معناست 

ولی این مادره شوهرش که هست  از پول شوهر گرفته از پول خودش که نگرفته به نظرت یه مادر نمیتونه از طرف پسرش حمایت بشه 

یعنی من الکی دلم رو به پسرم خوش کردم که یه روز بزرگ بشه پشت و پناهم باشه

عزیزم با پول بچش خریده  آدم بچه میاره یه روز بدرد بخوره وگرنه مگه بیکاریم یه بچه بزرگ کنیم بدی ...

و اینکه زندگی مشترک هست 

همونطوری که اون زحمت کشیده پسرشو بزرگ کرده 

پدر مادر من هم زحمت کشیدن دختر بزرگ کردن بهش خونخ و جهاز کاملم دادن حالا شوهر من باید تشکر کنه 

زنوشوهر بحثشون جداست چون زندگی مشترک اسمش با خودشه مسولیت برابر به اندازه ای که شوهرم مسولیت داره منم زحمتو مسلویت دارم 

این وسط نه تشکر همسر من به پدر مادر من معنا داره و نه تشکر من به مادر اون 

مادر شوهر من یک جادو گر به تمام معناست  ولی این مادره شوهرش که هست  از پول شوهر گرفته از ...

پسر خودش شعورش برسه برای مادرش هر کاری کنه احسنت داره 

ولی عروس یه غریبه است اگر زمانی عروستون حتی با پول پسرتون براتون قدمی ورداشت متشکر باشید چون وظیفه ای نداشته درسته پول پسرته ولی همون قدم و خرید و حمایت عروس خیلییه 

جالبه همسرم با خرید وسایل واسه مامانش مخالف شدید بود 

میگفت خودش حقوق بگیر به من چه 

و اینکه زندگی مشترک هست  همونطوری که اون زحمت کشیده پسرشو بزرگ کرده  پدر مادر من هم زحمت ...

عزیزم ناراحت نشو 

ولی پسر جنبش فرق میکنه باید بیشتر پدر و مادر رو حمایت کنه این نظر منه ناراحت نشو 

مرسی جواب نده

مادر شوهر من یک جادو گر به تمام معناست  ولی این مادره شوهرش که هست  از پول شوهر گرفته از ...

نه انشالله شما هم پسرتون هواتو داره و زحماتی که به عنوان یک مادر کشیدید رو جبران میکنه انشالله خیرشو ببینید عزیزم همچنین یه عروس گیرتون بیاد که اونم براتون کم نذاره همو دوست داشته باشین 

اما واقعا یه سوال دارم هر مادری انتظار داره بچش براش جبران کنه زحمتشو بالاخره مادر و پدرن و زحمت کشیدن بهر امیدی در اینده!اما آیا بچه انتظار نداره وقتی کمکی میکنه مادرش درحقش یه تشکر یا دعای خیری بکنه والا کخ چیز زیادی نیست و چیزی از ادم کم نمیشه مخصوصا که عروسم با اراده خودش اینکارو بکنه که واقعا یه تشکر تشویقی میشه برای جبران های بعدی...چون عروس با پسر فرق داره و باید سیاستایی بکار گرفت .

من هم خودم هم شوهرم تا میتونیم برا خانواده هامون انجام وظیفه میکنیم و در قبالش هیچ توقعی هم نداریم ولی اونا وقتی یه تشکر میکنن و جلوی خودمون انقدر دعای خیر برامون میکنن واقعا شده از خودمون بگذریم برا خانوادههامون کم نمیزاریم 

چون خیلی حاها دعای خیرشون دستمونو گرف خداروشکر 

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂
بلاخره اون مردی که این الان تو بهش میگی شوهر اول پسر اون زن بوده و اون زن اونو به اینجا رسونده و تحو ...

بحث صدقه نیست بحث اینه پسر خودش مخالف بود واسه مامانش خرید کنم میگفت خودش حقوق بگیره ولش کن 

گفتم نه میخرم چون خونه اش انگار ۱۰۰ سال پیشه 

گناهداره دلش خوش بشه 

وقتی هم خریدم انتظار تشکر نداشتم 

اما حداقل الان قیافه برام نگیره

من یه دختر غریبه بودم هییچ وظیفه ای نداشتم اگر بر حسب دلسوزی واسه دلخوشیش کاری کردم عقل حکم میکنه ممنون باشه و خوش برخورد 

طوری رفتار میکنه انگار شده قبلا کاخ نشین بوده 

خودم اشتباه کردم ادم باید به هرکسی به اندازه ظرفیتش خوبی کنی 

من اگه شوهرم خودش با پای خودش قدمی واسه خانواده اش ورداره خوشحال میشم ولی شوهرم حتی یه قدم هم ورنمیداره

چشمشو عمل کرد شوهرم همراهش نرفت بازم دلم سوخت من رفتم 

گفتم با خدا معامله میکنم 

برادرهاش بودن شوهر منم بود هیچ کدام همراهش نبودن 

فقط بوادر شوهر مجردم و من