2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 36 پست
نه انشالله شما هم پسرتون هواتو داره و زحماتی که به عنوان یک مادر کشیدید رو جبران میکنه انشالله خیرشو ...

من همسرم حمایت مالی زیادی ازشون میکنه گاهی حتی ناراحت میشم انقد زیاد چون هییییچ تشکر ک نمیکنه حتی ب روی حودش نمیاره 

تو روی من میگم به کی و به کی قسم حتی ۱ ریال از پول پسرم برام نمیاد و ... 

دلیل ناراحتیمم این هست تشکر نمیکنه و همیشه تو قیافه است 

اگر روزی عروس دار بشم عاشقانه مثل فرزندم بدون چشگ داشت ۱ ریال محبت میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همسرم حمایت مالی زیادی ازشون میکنه گاهی حتی ناراحت میشم انقد زیاد چون هییییچ تشکر ک نمیکنه حتی ب ...

بله انشالله که بهترین مادرشوهر میشی برا عروست عزیزم 

البته بعضیا عقده مادرشوهراشونو میان سر عروسه خالی میکنن که چرا ما کشیدیم اون نکشه 

ولی بعضیا مث منو شما برامون عبرت میشه و یاد میگیریم که برای عروسمون همچین بدی نکنیم

اخه منم چندان دلخوشی ندارم از مادرشوهرم 

البته بعضی بدیا غیر عمد میکنن و نمیدونن بده و باعث ناراحتی میشه 

بعضیاشم از عمد میکنن یا کسی یادشون میده مث مادرشوهر من که دختراش دستور میدن و اون بنده خدا چاره‌ای جز اطاعت نداره 

و بعضیاشونم چون خودشون تو جوونی مادرشوهر اذیتشون کرده براشون عقده شده و سر عروس بدبخت خالی میکنن این موردم دیدم دور و برم 

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂
بحث صدقه نیست بحث اینه پسر خودش مخالف بود واسه مامانش خرید کنم میگفت خودش حقوق بگیره ولش کن  گ ...

بببن درس عبرت شد ک دخالت ب کار روابط شوهر با خانوادش نکنی چون اون خانوادش میشناسه و بهتر میدونه چیکار کنه

شما کاسه داغتر از آش نشو ک خودت نسوزی ازبن ب بعد.تجربه شد دیگه

بببن درس عبرت شد ک دخالت ب کار روابط شوهر با خانوادش نکنی چون اون خانوادش میشناسه و بهتر میدونه چیکا ...

اره عبرت بزرگی شد 

البته همسرم کمک مالی نقد بهشون میکنه خیلی زیاد ولی جلو من میگه نههههه مامانم حقوق بگیره ولش کن 

درصورتی که برادرش بیکار هست در حد یه پدر هواشو داره 

منم اوایل دخالت نمیکزدم حالا که میبینم مامانش ممنون نیست  بهش گفتم بدون اطلاع من من به عنوان شریکت راضی نیستم حداقل بگو و بده 

ازش انتظار دارن

فهمیدم  شوهرم خودشم خسته شده ولی انتظار دارن مجبوره