2777
2789

همه دوستام و اطرافیانم بی دردسر باردارن یا زایمان کردن . چرا باید این بلا بار دوم سرم بیاد😭 یبار پارسال یبار امسال😭 خب خدایا تو که نمیخوای به من بچه دوم بدی چرا اصلا باردار میشم که به جای دلخوشی همش استرس داشته باشم از اونور هم درد و رنج جسمی و روحی سقط😭بار دومه باردار میشم و لکه بینی😭 خسته شدم خدایا😭دلم خیلی گرفته. 

یه جورایی دارم مطمئن میشم نمیمونه برام این بارداری.....

پنج هفته و سه روزمه 

از سه روز پیش لک دیدم 

ساک بارداری تو سونو دیده شد 

خبر مرگم چه مرگمه😔

دیشب شیاف زدم تا سرشب لک نداشتم . دوباره لک دیدم و لخته قهوه ای 😭نمیمونه این

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله ک میمونه من دلم روشنه

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

ای بابا این هفته پنجم نمیدونم چ صیغه ای داره بخدا دیگ جوری شده از هر۵تا باردار۳سال هفته پنجم داره سقط میکنه
نگران نباش خون ریزی قهوه ای میگن نگران کننده نیس امیدت بخدا باشه 

عزیزم خوبه تو یه پسر داری خدا حفظش کنه 

من دوتا سقط بدون بچه الان دفه سومم بود ک واقعا نا امید بودم دیگ اما خداروشکر تا الان به خیر گذشته 

پس نا امید نباش 

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤

عزیزم انقد بودن خانم هایی ک با لخته و خون ریزی..  بچشون سالم دنیا اومده.. 

لک قهوه ایی ک چیزی نیست.. استراحت مطلق باید باشی

دکترت چیزی نگفته؟ 

اگر توانستید به مگس ها بفهمانید که گل از زباله  بهتر است، می توانید به خائنین ممکلت بفهمانید کشور، از ثروت بهتر است...🙌