2777
2789
عنوان

هیچ امیدی به این بارداریم ندارم😭😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1294 بازدید | 95 پست
فدات گلم  باردار نمیشم  یه مدت تحت درمان بودم بدون نتیجه  این ماه آمپول آزاد سازی ه ...

برو طب سنتی جای خوب

وقتی طب نوین نتونه تو مساله باروری کاری کنه طب سنتی قطعا جواب میده 

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 
برو طب سنتی جای خوب وقتی طب نوین نتونه تو مساله باروری کاری کنه طب سنتی قطعا جواب میده 

خدا بهمون رحم کنه و مثل دفعه ی اول  بدون دردسر بچه ی سالم و صالح بهمون بده آمین🙏

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی عزیزم ناراحت شدم پس حتما اسپرم شوهرت ضعیفه شربت ایمنیوس بخر بخوره چ ن شوهر منم اسپرم ضعیف بود بهش خیلی رسیدم تا نتیجه گرفتیم قرص امگا سه خیلی خوبه داروی گیاهی مثل هل باد هل رسمی دارچین زنجبیل و جنسینگ آسیاب کن بریز تو چایی خیلی خوبه آب هویج و حتما تحت نظر دکتر باردار شو این دفه خدا انشالله یک دختر ناز مثل دختر من بهت بده چون مثل من پسر داری

الهی عزیزم ناراحت شدم پس حتما اسپرم شوهرت ضعیفه شربت ایمنیوس بخر بخوره چ ن شوهر منم اسپرم ضعیف بود ب ...

ممنون عزیزم زنده باشی خدا بچه های گلتو حفظ کنه 

حالا قراره خودم بهمن آزمایش هورمون بدم . بعد همسرمم آزمایش اسپرم. 

پارسال هم با یبار اقدام باردار شدم 

ولی بارداری شیمایی بود . یعنی هیچی تو رحم نبود . فقط بتا رو ۱۰۰ بود . که لخته دفع کردم تموم شد 

بقول شمااجتمالا همسرم ضعیف شده

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 
2790
2778
2791
2779
2792