2777
2789

دوستان گرامی یارو میگه بهم تو بایستی دوست من بمونی اما حرفه ای رفتار کن 

میگه من میدونم دوستم داری عاشقمی همشو میدونم اما من هیجانی نمیشم من حتی میتونم اگه با بودن با تو هیجانی هم بشم خودم راحت کنترل کنم تو هم بایستی همینکار رو بکنی اما تو بایستی پیشم باشی با وجود تمام این صحبت ها من باهاش چیکار کنم بعد از ۴ سال فقط تو فکر انتقامم چون من حسی بهش نداشتم ولی برای بدست اوردنم کلی به اب و اتیش زد وابسته که شدم الان میگه نه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من چرا نفهمیدم؟

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
بببخشید متوجه نشدم منظورتون چیه؟

کلا تاپیکت رو نفهمیدم

یکم سرگیجه دارم بخاطر اونه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
کلا تاپیکت رو نفهمیدم یکم سرگیجه دارم بخاطر اونه

انشالله حالتون خوب بشه با احساسم بازی کرده وابسته که شدم میگه من مسولیت قبول نمیکنم ولی به دوستی ادامه بایستی بازم بدی غرورم و احساسم له شده

انشالله حالتون خوب بشه با احساسم بازی کرده وابسته که شدم میگه من مسولیت قبول نمیکنم ولی به دوستی ادا ...

تو ک میدونی بازی کرده با احساست ،این خیلی خوبه

بی توجهی کن همین

برای پسرا این بدترین انتقامه

وقتی بیتوجهی کنی و اصلا محلش ندی داغون میشه

اگ تونستی یکی رو جاش بیار یکی ک عاشقت باشه تا بیشتر حرص بخوره