2777
2789
عنوان

انتقام بگیرم ؟؟؟؟🤔🤔🤔🤔😡😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 40 پست

چیکار کنم دست بذارم رو نقطه ضعفش که میگه گاهی کنترلم رو تو دوستی باهات از دست میدم ولی اینقدر قوی هستم که اب از اب تکون نخوره شاید بایستی این دفعه طوری بشه که سونامی بیوفته تو وجودش ببینم بازم راحت میشه

تو ک میدونی بازی کرده با احساست ،این خیلی خوبه بی توجهی کن همین برای پسرا این بدترین انتقامه وقتی ...

این رو این بابا کار ساز نیست یکسال تحویل نگرفتم سر قرار نرفتم زنگ نزدم پیام ندادم اصلا انگار که نه اگار

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این رو این بابا کار ساز نیست یکسال تحویل نگرفتم سر قرار نرفتم زنگ نزدم پیام ندادم اصلا انگار که نه ا ...

اگ تو دیدش هستی ،با یکی بگرد جلوش تا سکته کنه

رقیب خیلی سخته 

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
تو ک میدونی بازی کرده با احساست ،این خیلی خوبه بی توجهی کن همین برای پسرا این بدترین انتقامه وقتی ...

.قتی پای رقیب هم اومد وسط فقط عصبانی شد و سرم پرخاس کرد و گفت حالا که این یارو با هات خوبه چرا به من میگی برو سراغش وقتم رو نگیر بعد با عصبانیت و غیظ ولم کرد و رفت اصلا هم دنبالم نیومد

اگ تو دیدش هستی ،با یکی بگرد جلوش تا سکته کنه رقیب خیلی سخته 

فقط تو اون شرایط حرص میخوره عصبانی میشه بعدم میگه به جهنم من رفتم حالا میای سراغم چون خودم میدونم چطوری داغون و وابستت کردم

.قتی پای رقیب هم اومد وسط فقط عصبانی شد و سرم پرخاس کرد و گفت حالا که این یارو با هات خوبه چرا به من ...

پس تو کلا هیچ اهمیتی براش نداری

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
چرا؟

حالا درین مورد فقط نگفتم کلا چن روزه واسه خودم شدیدا این جمله کاربردداشته البته ک من انتقامو گرفتم و خودم م باکله رفتم توچاه حالا چن وقت پیش بااین جمله تشنا شدم چن روزه میگم کاش اون زمان اینو یه جایی میخوندم😢

تااسم انتقامو دیدم اومدم اینو گفتم

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕
فقط تو اون شرایط حرص میخوره عصبانی میشه بعدم میگه به جهنم من رفتم حالا میای سراغم چون خودم میدونم چط ...

فقط میتونم بگم سعی کن فراموشش کنی

چون حتی یه مثقال دوست نداره

برعکس اونقدر ارزش دارم که وقتی بهش گفتم کات تمام بعد از یکسال به حرف اومد و گفت ادم باش تو بایستی با ...

چند سالته عزیزم؟