2777
2789
عنوان

انتقام بگیرم ؟؟؟؟🤔🤔🤔🤔😡😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 40 پست
میگم بهت  فقط میخوام بدونم چرا سنم برای شما سوال شده مگرنه سن من که راز نیست حتما میگم

چون باید اینو بدونی ک آدمی ک اینجوری میکنه یعنی دوست نداره

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا قضیه من کاملا فرق داره ....

میشه بمونی تنها هستم و دارم درد میکشم از دست کاراش دیوونه شدم مرد نیست پای احساسش بایسته مرد نیست مسولیت قبول کنه اونقدر مرد نیست که وجود داسته باشه بگه داره میمیره برام تو حرف میگه نه دوستم داری باشه منم حسی میشم گاهی باهات ولی کنترل و ادامه بعد میگه نه از اونطرف که من سرد میشم سریع زود با چند تا پست و حرف و استیکر و ....بازم وابسته ام میکنه حالا میگی چیکارش کنم مسولیت احساسات خودش رو قبول نمیکنه

میشه بمونی تنها هستم و دارم درد میکشم از دست کاراش دیوونه شدم مرد نیست پای احساسش بایسته مرد نیست مس ...

عزیزم من از شوهرم جداشدم ولی اصلا تجربه اینجور روابط رونداشتم ولی بنطرمن همینکه اینقدر بخاطرش گاهی حالت بد میشه یعنی مسیرت واون ادم اشتباس 

مردا نود درصد بفکر هوسشون هستن نه عشق واحساس 

وقتی منی که باهمه گند کاریای شوهرم ساختم 8سال عمرمو دادم رفت براش بچه اوردم همه چیمو به پاش ریختم 

اخر اگه مهریمو ببخشم که عالیه و راضیه به طلاق ولی اگه نبخشم و بدونه باید تااخر عمر مهریه بده میاد میگه دوستت دارم وفلان وتامیگی توافق همون موقه میگه باشه .مردی که مثلا خیلی هم غیرتی بوده اینقدرراحت زنشو ول میکنه 

اونوقت توچ توقعی داری قدرخودتو بدون دختر 

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕
واقعا متاسفم براتون درد داشتم اوضاع شما ناراحترم کرد

اره عزیزم اوضاع همینه حیف که ماخانوما فگقدرخودمونو نمیدونیم حیییییف 

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕