2789
اره اونو ک هاید میکردم همیشه  ولی خب بدم میاد زور میگن امروز داشت می‌گفت مادرا اومدن گفتم چرا ب ...

توقع یه سیستم بروز نداشته باش که 

همه دارن تو این قانون گه مسخره زندگی میکنن حرص خوردنم خودتو اذیت میکنه 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دهه شصتی ؟مامانم دهه شصتیه میگه ما واقعا نسل سوخته بودیم 

ما دهه شصتیا خوب بودیم والا. رفتیم دنبال درس و کار. الان اکثرا تحصیل کرده و از نظر مالی ب یه جایی رسیدن. ولی نسل جدید این از درس خوندنشون ک همش تعطیله. اینم از شرایط اقتصادی ک نمیتونن پیشرفت کنن ب نظرم شرایط شون خیلی سخته گناه دارن

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️
وا مردم چقدر پرو تشریف دارن بعد به ما ده هشتادی ها میگن پرو ، بی حیا ، خدا نشناس، نمیدونم چیو   ...

متاسفانه شما هم از اون طرف بوم افتادین، همه قوانین رو زیر پا گذاشتن هم خوب نیست. درسته که نباید از حق کوتاه بیایید و لی بعضی خواسته ها هم ناحقه

جمله ای زیبا از جرج برنارد شاو که کنایه ایه به صحبت و دعوا کردن با انسان هایی که اونقدر پست هستند که نباید باهاشون بحث یا جدل کرد: هیچ وقت با یک خوک کشتی نگیر، چرا که تو لجن مال میشوی و او لذت می برد! 
ما دهه شصتیا خوب بودیم والا. رفتیم دنبال درس و کار. الان اکثرا تحصیل کرده و از نظر مالی ب یه جایی رس ...

واقعا رو به پیشرفت بودیم، الان دوباره پسرفت کردیم به کودک همسری و کودک مادری برگشتیم

جمله ای زیبا از جرج برنارد شاو که کنایه ایه به صحبت و دعوا کردن با انسان هایی که اونقدر پست هستند که نباید باهاشون بحث یا جدل کرد: هیچ وقت با یک خوک کشتی نگیر، چرا که تو لجن مال میشوی و او لذت می برد! 
واقعا رو به پیشرفت بودیم، الان دوباره پسرفت کردیم به کودک همسری و کودک مادری برگشتیم

دهه شصتیا سن ازدواج شون بالا بود دانشگا میرفتن کار میکردن . دهه ۷۰ و ۸۰ خیلی زود ازدواج کردن ک نمونن تو خونه 

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️

عکس پروفت مگه چیه

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱