2777
2789
اره اونو ک هاید میکردم همیشه  ولی خب بدم میاد زور میگن امروز داشت می‌گفت مادرا اومدن گفتم چرا ب ...

توقع یه سیستم بروز نداشته باش که 

همه دارن تو این قانون گه مسخره زندگی میکنن حرص خوردنم خودتو اذیت میکنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دهه شصتی ؟مامانم دهه شصتیه میگه ما واقعا نسل سوخته بودیم 

ما دهه شصتیا خوب بودیم والا. رفتیم دنبال درس و کار. الان اکثرا تحصیل کرده و از نظر مالی ب یه جایی رسیدن. ولی نسل جدید این از درس خوندنشون ک همش تعطیله. اینم از شرایط اقتصادی ک نمیتونن پیشرفت کنن ب نظرم شرایط شون خیلی سخته گناه دارن

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️
وا مردم چقدر پرو تشریف دارن بعد به ما ده هشتادی ها میگن پرو ، بی حیا ، خدا نشناس، نمیدونم چیو   ...

متاسفانه شما هم از اون طرف بوم افتادین، همه قوانین رو زیر پا گذاشتن هم خوب نیست. درسته که نباید از حق کوتاه بیایید و لی بعضی خواسته ها هم ناحقه

جمله ای زیبا از جرج برنارد شاو که کنایه ایه به صحبت و دعوا کردن با انسان هایی که اونقدر پست هستند که نباید باهاشون بحث یا جدل کرد: هیچ وقت با یک خوک کشتی نگیر، چرا که تو لجن مال میشوی و او لذت می برد! 
ما دهه شصتیا خوب بودیم والا. رفتیم دنبال درس و کار. الان اکثرا تحصیل کرده و از نظر مالی ب یه جایی رس ...

واقعا رو به پیشرفت بودیم، الان دوباره پسرفت کردیم به کودک همسری و کودک مادری برگشتیم

جمله ای زیبا از جرج برنارد شاو که کنایه ایه به صحبت و دعوا کردن با انسان هایی که اونقدر پست هستند که نباید باهاشون بحث یا جدل کرد: هیچ وقت با یک خوک کشتی نگیر، چرا که تو لجن مال میشوی و او لذت می برد! 
واقعا رو به پیشرفت بودیم، الان دوباره پسرفت کردیم به کودک همسری و کودک مادری برگشتیم

دهه شصتیا سن ازدواج شون بالا بود دانشگا میرفتن کار میکردن . دهه ۷۰ و ۸۰ خیلی زود ازدواج کردن ک نمونن تو خونه 

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️

عکس پروفت مگه چیه

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱