2789
دهه شصتیا سن ازدواج شون بالا بود دانشگا میرفتن کار میکردن . دهه ۷۰ و ۸۰ خیلی زود ازدواج کردن ک نمونن ...

دیگه خیلی زود اقدام کردن، همیشه افراط و تفریطه متاسفانه 

جمله ای زیبا از جرج برنارد شاو که کنایه ایه به صحبت و دعوا کردن با انسان هایی که اونقدر پست هستند که نباید باهاشون بحث یا جدل کرد: هیچ وقت با یک خوک کشتی نگیر، چرا که تو لجن مال میشوی و او لذت می برد! 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ما دهه شصتیا خوب بودیم والا. رفتیم دنبال درس و کار. الان اکثرا تحصیل کرده و از نظر مالی ب یه جایی رس ...

والله هر چی دهه شصتین راننده اسنپن اگه پیشرفت یعنی این دست مریزاد واقعا

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

خب الان به مدیر مدرسه چه ربطی داره شما پروف چی میزارید؟  مگه میخواین از اون عکسا بزارید زشت باشه 😂ماشاالله همتون انقدر خوشگل و ماهید ادم کیف میگنه پروفتونو ببینه اگرم میخواد معلم نمرهه بده فقط کافیه نام کوچیکشون رو بنویسن معلم میشناسه پس مدیر حق اینکه چیزی که برای بچه هاست حق خودشونه انتخابب خودشونه رو ازشون بگیره من نه نسل جدیدم که بگی اره تو نسل جدیدی داری این حرفو میرنی نه چیزی بچه های امروزی انقدر عاقل هستن که بدونن چیکار کنن  

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

دهه شصتیا یه چیزی یاد گرفتن هی میگن نسل سوخته و فلان

حدافل شما شرایطشو داشتی که یه خونه زندگی و کارو بار برا خودت مهیا کنی اون موقع امید به زندگی خیلی بالاتربود، تلاش برای اینده نتیجه میداد الان تو این گرونی سرسام اور که ساده ترین چیزا برای نسل جدید ارزوهه دیگه نگین ما نسل سوخته ایم خواهشا

لطفا به چیزایی که خودت هیچ نقشی تو به دست آوردنشون نداشتی افتخار نکن! مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ماه تولد، ثروت خانوادگی... به شعورت افتخار کن، به تعداد کتابایی که خوندی،اصالت، مهربونی، انسانیت...❤
ناموساااا؟؟ خوبه ب اینا گیر نمی‌دن وگرنه من هر ماه اخراج بودم

بخدا دوماه تموم اخراج شدم 😏یعنی دوست داشتم مدیرمونو بکشم مامانم اومد مدرسه اونموقه جنجال ب پا کرد تازه تنبیه کل طلاهامو گرفته بودن میگفتن این کمک ب مدرسس 🤦🤦🤦مامانم دعوا راه انداخت پس گرفت ازشون 

الان که دیگه کسی تو شاد درس نمیخونه بیخیال بابا

چ دلیلی داره عکس خودمو بذارم پروفایل :/ 

من الان هم اسم شادم به اسم خودم نیست ی اسم دیگش 😐

شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!