2777
2789
میدونی عزیزم ما همه قوانین رو زیر پا نمیزاریم   میدونی هر دهه هر سالی  یه سختی هایی داره ک ...

درسته ولی این سن و شرایط شما رو ما هم تجربه کردیم. یکی از سختی های شما هم اینه که حجم اطلاعات خیلی زیادی بهتون میرسه ولی برای تجزیه و تحلیل شون به زمان بیشتری نیاز دارین. ما میتونیم شما تو شرایط سختی هستین ولی شما هم بپذیرین که هنوز به تجربه بیشتری نیاز دارین. حتما خود ۵ سال دیگه تون هم همه رفتار و گفتار امروز تون رو تایید نخواهد کرد.

جمله ای زیبا از جرج برنارد شاو که کنایه ایه به صحبت و دعوا کردن با انسان هایی که اونقدر پست هستند که نباید باهاشون بحث یا جدل کرد: هیچ وقت با یک خوک کشتی نگیر، چرا که تو لجن مال میشوی و او لذت می برد! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چی دیگه هم بگم  کاش فقط به اَبرو گیر میدادن  به این که وقتی تو کلاس رو صندلی میشین ...

یه سری شون گیر نیست، به خاطر مشکلاتیه که قبلا دانش آموزانی دیگه به وجود آوردن، مثلا همون گوشواره، تو دعوا گوشواره هم رو میکشن یا طلا سر گم شدنش داستان ها بچه وجود میاد. کار درست تر اینه که وقتی قانونی هست، دلیلش رو بگن ولی خیلی از این قوانین اول نبودن، بعد از به وجود اومدن مشکلاتی به این نتیجه رسیدن 

جمله ای زیبا از جرج برنارد شاو که کنایه ایه به صحبت و دعوا کردن با انسان هایی که اونقدر پست هستند که نباید باهاشون بحث یا جدل کرد: هیچ وقت با یک خوک کشتی نگیر، چرا که تو لجن مال میشوی و او لذت می برد! 
میان تو کلاس دونه دونه میگیرن

من اومدن  گفتم شرمنده شمارمو نمیدم 😂 موند نگام کرد گفت نکشیمون بابا😂 (مدیر بود رفت 😂😐🙂)

شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!