2777
2789
عنوان

نامزد حساس

| مشاهده متن کامل بحث + 2856 بازدید | 208 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خداروشکر خوبه و از این نظر هم بگم خیلی مهربونه اگه باهاش راه بیایی ولی اگه برم رو عصابش دیگه نگو

اگه فکر میکنی میتونی با شرایط طرف مقابلت کنار بیای ازدواج کن باهاش در اینده اگه نمیتونی نکن ...من از اول با حجاب بودم ارایش اینام نداشتم ...فقط تو خانواده جلو برادرام با تاپ و اینا بودم دز وقتی ازدواج کردم حجاب داشتن جلو اونام برام شده یه درخواست از سمت شوهرم و اینکه خب مردا عادت دارن خرفشونو بزنن حالا نهایت ادم میگه چشم بعد انجامش میده یا کمتر انجامش میده 

واه واه واه.حالا خوبه عقد نکردین و پیش هم نیستین.حواستو جمع کن این الان اینطوری می‌کنه بعد که ازدواج ...

یعنی عزیزم بهتر نمیشه از نظر شما چون دیگه کنارتم و اینا؟

از همه دلم گرفته:)

روشنفکری ک ترجیحش   برهنه بودنه همسرش توی مهمونیا و  بغل اینو اون لولیدنه و  ...

الان این خانم کجا گفت برهنه میره یا تو بغل این و اونه؟ چقدر ذهنتون منفیه. داره میگه شوهرم اجازه بیرون رفتن از خونه نمیدا . گوشی نمیذاره ببرم. گوشی ساده باید بگیرم و ..‌ چرا یه بیمار روانی رو عادی جلوه میدید؟ من به واسطه شغلم زیاد این مسایل رو دیدم این عادی جلوه دادن شما بعدا هزار تا نفرین و ..‌ براتون میسازه

به لاکتم گیر میده؟😐شت

اره عزیزم تازع به اکسیزن تنفسیمم گیر میده میگه هوایه نامحرپ توش مباشه 😂😂😂خب شوهر من دوس داره برا خودش لاک بزنم بیرون نزنم ...این چیز عجیبی نیست ...همونجور که من دوس ندارم یسری لباسا بپوشه نمیپوشه یا طوزی که من دوس ندارم با بفیه رفتار نکنه ...اینا چیزایه عجیبی نیست ها درخواست تو زندگی مشترکه 

اگه فکر میکنی میتونی با شرایط طرف مقابلت کنار بیای ازدواج کن باهاش در اینده اگه نمیتونی نکن ...من از ...

من ک الان مشگلی ندارم ولی از وقتی فیلم ملی و رو دیدم ترسیدم 

از همه دلم گرفته:)

اره عزیزم تازع به اکسیزن تنفسیمم گیر میده میگه هوایه نامحرپ توش مباشه 😂😂😂خب شوهر من دوس داره برا ...

اینو هرجا بگی بهت پناهندگی میدن چجوری میگی عجیب نیست

چجوری باهات رفتار شده که حق انتخاب نداشتن احترام نذاشتن به اختیارت برات اینقدر عادیه؟