2777
2789
عنوان

نامزد حساس

| مشاهده متن کامل بحث + 2871 بازدید | 208 پست
واقعا یعنی دیگه بهتون گیر نمیده؟

الان مثلا عکس برادرمه . تو باغ گرفتن مختلط هم هست . خانواده ی عروسم خیلی باز می پوشن . این عکسی که میذارم رو اجازه داده من بپوشم البته دامنش باید زیر زانو باشه ها نه بالای زانو .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان مثلا عکس برادرمه . تو باغ گرفتن مختلط هم هست . خانواده ی عروسم خیلی باز می پوشن . این عکسی که م ...

اخی عزیزم شما با همسرتون چجوری رفتار کردید ک دیگه مثل قبل گیر نده گوش کردید ب حرفاش یا مقاومت کردید؟

از همه دلم گرفته:)

اخی عزیزم شما با همسرتون چجوری رفتار کردید ک دیگه مثل قبل گیر نده گوش کردید ب حرفاش یا مقاومت کردید؟

والا بیشتر دعوا کردیم . انقدر سر این چیزا دعوا کردیم که حس میکنم دیگه نمیخواد ادن دعواها تکرار شه واسه اون چیزی نمیگه

والا بیشتر دعوا کردیم . انقدر سر این چیزا دعوا کردیم که حس میکنم دیگه نمیخواد ادن دعواها تکرار شه وا ...

پس عزیزم شما مقاومت کردی که برای همسرتون عادی شده من باید قسم بخورم بیرون نرم اگر نخورم عصبانی میشه هرچی گفته از همون اول گفتم چشم

از همه دلم گرفته:)

یعنی ممکن نیست بخاطر اینکه ازم دوره اینجوری باشه؟ خودش گفته زن قانونی نیسی اینجوری حساسم زن قانونی ...

خیر عزیزم اینا توجیهات مسخره‌اس

حتما از طریق مشاوره پیگیری کنید تا رسمی نشدید

به نظرم به جای نامزدت خودتم پیش مشاور برو چون شما مبتلا به مازوخیسم هستین و ازینکه تحت کنترل باشین و بهتون بی احترامی شه خوشتون میاد اگه میخوای بدبخت کنی خودتو ازدواج کن ولی فردا پس فرداش با دنده و استخون شکسته نرو خونه بابات و شاکی نباش چون خدا بهت عقل داده