2777
2789
عنوان

نامزد حساس

| مشاهده متن کامل بحث + 2871 بازدید | 208 پست

اگه متوجه شه به خاطر طرز فکر عجیبش میخوای ازش جداشی موقعی که با نفر بعدی اشنا میشه حواسشو بیشتر جمع میکنه که تا قبل عقد رسمی بروز نده رفتاراشو ، من بودم با یه بهونه دیگه ازش خدافظی میکردم. چه میدونم ادامه تحصیلی ، دوری مسافتی ، سن ازدواجی چیزی ....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینجور آدما میگن بهتر نمیشن

نه میگم یعنی حواسشو بیشتر جمع میکنه که نفرای بعدی تا قبل عقد نفهمن چه اخلاق عجیبی داره. چون قبلا یه نفر به خاطر این قضیه ترکش کرده بیشتر سعی میکنه این اخلاقشو از نفرات بعدی پنهون کنه.

منم نگفتم   عقد کردین‌گلم .  منظورم این بود یا از روی اتیش داغ  عشقش  روت ...

اره عزیزم خودش میگه از رو عشقه قسم میخوره شکاک نیسم خدامیدونه

از همه دلم گرفته:)

تو‌رو‌ خدا عقد نکن. رسما فرار کن. اخه این ادمو میخوای چیکار؟ زن و شوهر باید باعث پیشرفت هم بشن. مگه ...

اخه عزیزم من کاری نکردم ک بخواد رو من شک کنه میترسم

اره عزیزم خودش میگه از رو عشقه قسم میخوره شکاک نیسم خدامیدونه

ببین همسر خواهرشوهرمم همین بود یعنی  تا حدی ک میگفت  بی ارایش  میای بیرون با حجاب  گوشیه سادع دستت میگیری فقطم خونوداتو من شمارتو داشته باشیم   قبله ازدواجشون   خیلی سخت گیر بود  ی وعضیا .   الان اونقد   عادی شده همه چی واس  شوهره  ک باوجود  یه پسرکوچیک   مدام مسافرته با دوستاش .  تیپشم نگم واست .  ولی حتما یه مشاوره برید  عزیز دلم    بذا اون تشخیص بده از رو عشقه یا کلا  ادم مریضه . 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
 قربونت برم .   توهم اگ دوسش داری    یکاری کن بیاد مشاوره .    ...

خدانکنه عزیزم چشم حتما 

همسر خواهر شوهرتون ب بیرون رفتن خانومش گیر میداد؟

باید بری مشاوره

یعنی ممکن نیست بخاطر اینکه ازم دوره اینجوری باشه؟

خودش گفته زن قانونی نیسی اینجوری حساسم زن قانونی بشی بدتر میشه 

آخه بعضی خانوما تو نینی سایت میگن شوهر ما اولا گیر بودن الان بهتر شدن

واقعا یعنی دیگه بهتون گیر نمیده؟

خیییلی بهتر شده . مثلا دیگه آستین حلقه ای رو آزاد کرده پیش مردا . یعنی تو جمع مختلط ... قبلا آستین حلقه ای یا حتی پیراهن زیر زانو هم نمیذاشت بپوشم .  الان میذاره . قبلا می گفت پیراهن زیر زانو رو هم با جوراب بپوش . منم از جوراب متنفرم . دیگه الان میداره

خدانکنه عزیزم چشم حتما  همسر خواهر شوهرتون ب بیرون رفتن خانومش گیر میداد؟

ببین تاحدی ک فقط باید باخونواده میرفت  ن با دوستاش‌.  یبار لاگ زده بوده چنان دعوایی راه انداخته پسره ک واس کی زدی    اونم‌‌بیرون    اینم گفته بخدا واس تو   اخه قرار داشتن    میگفت سارا   روانی شده بود . اینام مشاوره رفتن   گفته بود از عشقه  خوب میشع واقعا هم‌همین شد .  

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼