2777
2789
عنوان

نامزد حساس

| مشاهده متن کامل بحث + 2871 بازدید | 208 پست
وایی حالم داره بد میشه آخه اولا اینجوری نبود یهو اینجوری شد

عزیزم میدونسته که با اون مشکل کسی نمیپذیرتش سعی کرده یه مدت کنترل کنه تا به دستت بیاره.‌مطمئن باش هنوزم به نسبت عقد خودشو کامل نشون نداده. عقد کنی تازه میفهمی با کی طرفی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی عزیزم بهتر نمیشه از نظر شما چون دیگه کنارتم و اینا؟

نه.تمام خانوما توی همین نی‌نی‌سایت همیشه دیدم که میگه قبل عقد فقط تیکه مینداخت بعد شد فحش.یا مثل شما گیر میداد بعد ازدواج بدتر شد.چون دیگه ازدواج کنی میگه مال خودمه و هرکار بخوام وظیفه قانونی و شرعیشه که انجام بده.

الهی عزیزم الان آقاتون بهتر نشده ؟

بهترک من ی بچه دارم خودمم اهل جنگ نیستم..پخته ترشدم..ازعقایداصلیش ب هیچ وجه کوتاه نیومده فقط کنارامده بای سری چیزا..دیروزخیلی اتفاقی توجمع دامادشون بهم دست دادچیزی نگفت ولی اگه اوایل ازدواج بودناراحتی داشتیم.

عزیزم میدونسته که با اون مشکل کسی نمیپذیرتش سعی کرده یه مدت کنترل کنه تا به دستت بیاره.‌مطمئن باش هن ...

وایی عزیزم حرفتون داره روم تاثیر میذاره خودشم گفته هنوز زن قانونی نیسی اینجوری روت حساسم اونجا بیشتر میشه

از همه دلم گرفته:)

بهترک من ی بچه دارم خودمم اهل جنگ نیستم..پخته ترشدم..ازعقایداصلیش ب هیچ وجه کوتاه نیومده فقط کنارامد ...

وایی عزیزم این ک خیلی خوبه بدونه من شماره پسر دایی عمه رو داشتم باشم با اینکه هممون تو ی رده سنی هستیم اونا منو مثل خاهر دوست دارن منو میکشه

نه.تمام خانوما توی همین نی‌نی‌سایت همیشه دیدم که میگه قبل عقد فقط تیکه مینداخت بعد شد فحش.یا مثل شما ...

یا حضرت باید ی فکری کنم چون هم خودم اونوقت داغون میشم هم خودش