2777
2789
عنوان

نامزد حساس

| مشاهده متن کامل بحث + 2871 بازدید | 208 پست

امیدوارم شماموفق باشین ولی منم اشتباه اولم همون ۱۶بودتا۲۰طول کشیدونتیجه اش شدفشارعصبی.پذیرفتن حرفای بد..پایین اوردن سطح توقع ازازدواجم..البته اونم آدم حساسی بودک فقط گیرمیداد ..خداروشکرک تموم شدشوهرم باتمام چیزایی ک گفتم خیلی خوبی داره وپشت زنه.منم بخاطرخوبیاش باحساسیت کنارامدم ولی بعضی وقتافکرمیکنم دلم مرده

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم درست میگی هرکه فهمش بیش دردش بیشتر الهی که همیشه احساس خوشبختی کنی بقیش مهم نیس

فقط اینم بگم اگه متاهلی شوهرت بهت کار نداره دلیل بر این نمیشه همسر من همسر شما باشه ...اگه شما حجاب داری یا ن دلیل نمیشه من مثه شما باشم ...پس نیا یسری حرفایی بزن که فک میکنی رفتارو گفتار بقیه برات عجیبه ...ازادیی که همه دنبالشن لخت شدنو اینکه هر جور دلت بخوا رفتار کنی نیست ...میگن ینی به عقاید پوشش رفتار گفتار هم احترام بذاریم ...امیدوارم در اینده درک درستی راجع به اینسری چیزا بدست بیارین 

فقط اینم بگم اگه متاهلی شوهرت بهت کار نداره دلیل بر این نمیشه همسر من همسر شما باشه ...اگه شما حجاب ...

قشنگم آزادی یعنی فرقی نداره کی باشه نباید کسی جز خودت برات تصمیم بگیره هر وقت با رژ جیغ و مانتو کوتاه رفتی بیرون و شوهرت نزد تو دهنت درمورد آزادی حرف بزن تو انتخابت دسته کس دیگست تو فکر درک منی؟😐

قشنگم آزادی یعنی فرقی نداره کی باشه نباید کسی جز خودت برات تصمیم بگیره هر وقت با رژ جیغ و مانتو کوتا ...

میدونی دوس ندارم بحث کنم ...اره ازادیه شما ینی همین ...بیخیال باو راجع چی بحث میکنی ...این کلمه برا هرکس معنی متفاوت میده شما با رز جیعو اصلا تاپ برو بیرون شوهرت کارت نداره ...ولی من اگه دوس دارم با چادر بیام بیرون شوهرمم کارم داره تو نمیتونی راجع بهم نظر بدی 

ترکش کن. رهاش کن. عاقبت خوبی نداره. اینا که میگن با مشاوره و ..‌ بهتر میشه هم نمیشه. فقط باید دارو م ...

وایی حالم داره بد میشه آخه اولا اینجوری نبود یهو اینجوری شد

از همه دلم گرفته:)