2777
2789
عنوان

نامزد حساس

| مشاهده متن کامل بحث + 2871 بازدید | 208 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم میدونی اشتباهه من چی بود اینکه تا قبل نامزدی گیر بودا رو مانتو جلوباز  یا عکس پروفایل با ...

دقیق درکت کردم همین حرفابین ماهم بود..تومجلس عذا ی مانتوجلوبازپوشیده بودم البته فقط زنونه بود..بدون اختیارهمش دستم بهش بندبودک نذارم بازبشه...آخرمجلس ی خانومیبهم گفت چراهمش مانتوتومیبندی گفتم ازبس گیرداده عادت شده...

اون فیلمو ندیدم نمیدونم چرا ترسیدی ولی نتونی این شرایط رو تحمل کنی برات سخته این رابطه یا زندگی  ...

در رابطه با افراد تعصبی بود 

ولی از ی طرفی بی نهایت عاشقشم با خودم گفتم شاید بخاطر اینکه ازش دورم اینجوریه

از همه دلم گرفته:)

هی خواهر من انقد صبورم ک الان ۳ ساله باهاش سوختم و ساختم

تا وقتی اسمش نیومده تو شناسنامت مجبور نیسی بگی سوختم و ساختم لازم نیست حتمالا یا دوتا بچه برگردی خونه بابات آرزوی ی بیرون رفتن با دوستات رو دلت بمونه آرزوی ی هایپرمارکت تنها رفتن برات بمونه همین الان تمومش کن برو دنبال آدم درسته زندگیت

دقیق درکت کردم همین حرفابین ماهم بود..تومجلس عذا ی مانتوجلوبازپوشیده بودم البته فقط زنونه بود..بدون ...

الهی عزیزم الان آقاتون بهتر نشده ؟

اینو هرجا بگی بهت پناهندگی میدن چجوری میگی عجیب نیست چجوری باهات رفتار شده که حق انتخاب نداشتن احتر ...

خب من قبلا هم بیرون ن ارایش داشتم ن لاک ن موام بیرون بوده ن اونطور که شما فک میکنی بهم پناهندگی میدن زندگی کردم ...من کلا قبلا هم همین بودم الانم هستم فرقی با قبلم نکردم ...ولی اگه خودم با حجابم به بقیه کار ندارم اگرم ازادم تو طرز پوششم به کسی کار ندارم ...مثه شما نیستم 😊خب من پوششم این مدله همسرمم این مدله الان باید به تو جواب پس بدم یا وایسم تورو متقاعد کنم ن ...پس وقتمم رو این بحثالیه بیخود نمیذارم ...من از اول عمرم که خودمو شناختم تو هر موردی ازادی داشتم یه گیرایه کوچولویی تو خانوادع بود اونم از داداشام که حتی به اونام اعتنا نمیکردم ...تو خانواده از کاملا بی حجاب هست تا کم حجاب تا منی که یه تارمومو بیرون نمیدارم ولی هیچکدوم به لبلسو طرز فکرو پوشش اون یکی کاری نداریم بازم مثه شما نیستیم ...شما عقاید تفکرات طرز پوشش طرز رفتاره محترمانه خودتو واسه خودت نگه دار 😐

تا وقتی اسمش نیومده تو شناسنامت مجبور نیسی بگی سوختم و ساختم لازم نیست حتمالا یا دوتا بچه برگردی خون ...

آخه عزیزم میدونی بدی این موضوع چیه آخه چرا باید ب من شک داشته باشه  اسم قلیون بیارم دعوا میکنه باهام ولی خاهر خودش غیبتش نشه ارایش میکنه بیرون ولی متو نمیزاره

چقدر عجیبه دنیای نینی سایت. من تازه عضو شدم. بدون دونستن فرهنگ و اقلیم و شرایط زندگی فرد، نظر میدن.. بعد نظرشونو تحمیل میکنن ، کسایی که باهاشون متفاوتن رو تحقیر میکنن ، با هم دعوا میکنن ، تا دق دلیشونو خالی نکنن ول نمیکنن... 

یکم آرومتر 

مهربونتر 

همدلانه تر 

.. 

کلمه ها تو دنیای مجازی به همون اندازه دنیای واقعی و رودررو اثرشونو میذارن، 

میخواین از خودتون زهر به جا بذارین یا شهد؟ 

استارتر عزیز 

مراکز مشاوره قبل از ازدواج دقیقا برای همین ایجاد شده تا شما بجای حرف خاله و عمو و زن همسایه و شوهر فلانی و بچه های نینی سایت، نظر یه متخصص رو جویا بشی، اونها درسش رو خوندن، علم روز رو بلدن، کلی تستهای معتبر مختلف دارن، تا بتونن علمی و کارآمد راهنمایی کنن. 

به جای دادن عقلت در مورد مبحث مهمی از زندگیت به مهمی ازدواج به افراد عادی (با احترام به همه اعضا)، با متخصص مشورت کن.

در رابطه با افراد تعصبی بود  ولی از ی طرفی بی نهایت عاشقشم با خودم گفتم شاید بخاطر اینکه ازش د ...

من خودم الان با همچین ادمی دارم زندگی میکنم ادیت نمیشم چون از اولم خودم حجابو اینارو داشتم ولی برا بیرون رفتن و اینا اجازه از کسی نمیگرفتم ...ولی الان خب بیرون حتما با همسرم میرم واقعا تنها بیرون نمیرم ...خب این اوایل شاید یه کوچولو برام سخت بود ولی الان واقعا عیچ جارو دلم نمیخواد بدون همسر برم حتی واقعا مثلا تا سوپری سر کوچه اینا همه به این بستگی داره بتونی شرایطه طرفو قبول کنی یا ن ...البته که خودتم شرایط داری ...ولی مردا بعد از اینکه از خانوماشون خیالشون راحت شه دیگه زیاد گیر نمیدن 

خب من قبلا هم بیرون ن ارایش داشتم ن لاک ن موام بیرون بوده ن اونطور که شما فک میکنی بهم پناهندگی میدن ...

عزیزم درست میگی

هرکه فهمش بیش دردش بیشتر

الهی که همیشه احساس خوشبختی کنی بقیش مهم نیس