2777
2789
عنوان

نامزد حساس

| مشاهده متن کامل بحث + 2856 بازدید | 208 پست
 شما اول متوجه‌منظور من  و راهنماییم بشو بعد جبهه بگیر . گفتم   ببرش مشاوره .   ...

من دقییییقا متوجه حرف شما شدم ازون "صبر داشته باش" گفتنتون 

ولی گویا شما متوجه حرف بقیه نمیشید😅

مسئله ی این خانم بغرنج تر از حجابو مهمونی و پارتی و این داستاناست 

طرف میگه کلاااا بیرون نرو، گوشی ساده داشته باش، با دوستات رابطه نداشته باش و زندانی من باش 

شما خیلی خوشبینید به عشق  ولی اینا خودش سیگنالای خطرناکیه 

واقعا باید قسم بخورم بیرون نرم خونشون مشهده و من تهران هنوز عقد نیسیم

واه واه واه.حالا خوبه عقد نکردین و پیش هم نیستین.حواستو جمع کن این الان اینطوری می‌کنه بعد که ازدواج کردین و رفتین سر خونه زندگیتون صد برابر بدتر می‌کنه‌ها.یه تجدید نظر توی انتخابت بکن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینو  روانشناس  یا حتی روانپزشک   باید تشخیص بدع درمورد   & ...

من شوهرم اخه خیلی گیر میداد الان بعد ۴ سال خیلی بهتر شده ولی هنوز اونجور که دلم میخواد شل نکرده میخواستم ببینم اگه تجربه شو دارید امیدوار باشم؟ 

اسی شوهرمن خیلی چیزاروب خرابی جامعه سنگین بودن زن..حساس بودن شغلش.وایناربط میدادمنم کوتاه میومدم...خ ...

عزیزم میدونی اشتباهه من چی بود اینکه تا قبل نامزدی گیر بودا رو مانتو جلوباز  یا عکس پروفایل با پسردایی عمه حرف نزنم ولی بعد از نامزدی بدتر شد ولی خب منم ب حرفش گوش کردم آنقدر رو دادم و الان میگه تو فرق داری من برم بیرون عب نداره چون مردم تو زنمی حساسم روت

از همه دلم گرفته:)

وااای ۲۰ سالشهههه 😂😂😂 دختر این پسر ب اصطلاح شوهرت هنوز ب ثبات شخصیتی ام نرسیده و هنوز بچس پسرا ت ...

🥺😂آخه شوهرم سربازی رفته نزدیک ۲۱ دیگه بچه نیست ماشالا عقلش فهمیدس

از همه دلم گرفته:)

شوهر خالم پارانویید داره

خالم الان ۶۰ سالشه ولی نمیتونه بدون اجازه شوهرش هیچ جا بره

اونم برای خودش میره بیرون میاد ولی این بیچاره حبس تو خونه ست

یه مدت که درم روش قفل میکرد

دارم اینا رو میگم که خوب چشماتو وا کنی

اینایی که گفتی یکم حساس بودن نیست

با مطیع بودن و صبر و... هم حل نمیشه

هر که نقص خویش را دید و شناخت                                                        اندر استکمال خویش ده اسبه تاخت
من دقییییقا متوجه حرف شما شدم ازون "صبر داشته باش" گفتنتون  ولی گویا شما متوجه حرف بقیه نمی ...

صبر داشته  باشو  واس  این‌حجم از حاد بودنه  منظورم نبود     ولی کلا  روابط دوستی یسری  حساسیتا داره  یسریا  خیلی حساسن .غیرتین .  بی اجازشون نباید کاری کرد مدام‌چک میکنن ادمو  یسریام خیلی   بیخیالن  براشون فقط تفریحع .  بنظرم بیخودی گارد نگیریم  صرفا منظورم‌حجاب نبود چون    اصلا ادم محجبه ایی نیستم . 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
😐عجیب خوشحالی با زندگی عجیبت😐

چند بار به جام زندگی کردی که میگی عجیبه؟ 🤔🤔🤔اونورم که خانوادم مشکل داشتن به همین دلیل من از خانواده همسرم راضی بودم و یا هیج خانواده گل همسری وجود نداره ...واتتتتتتت ...ولی احتمالا تو ادمایه خوب ندیدی ...که نمیتونی درک کنی خانواده همسر هم میتونن خوب باشن ...یا به عقیده و طرز پوشش و اینکه دوس دارن همسرشون چطوری لباس بپوشه نمیتونه احترام بذاری ...اتفاقا من خودم همیشه لباسامو انتخاب میکنم چون میدونم چی بپوشم و درنهایت چادرمم رو همون لباسایه انتخابیمه ...همسرم بهم میگه حجابت رعای باشه بیرون ارایش نکن ...جلو نامحرنا لباس بدن نما نپوش ...لاک نزن ...اینا عجیب نیستن خیلیا اینجورن ...شایدتو ازادی و کسی از شما اینجوری نیست که زندگی من برات عجیبه 

من که هنوز درک واقعی ندارم چون کور شدم چون من نشونم من ۱۹ اون ۲۰ واینکه  میخواستم راهنمایی کنن ...

سنتون خیلی کمه چرااینقدرزوددخترانامزدمیکنن..اسی عزیزقصدتوهین ندارم..ولی مگه چندسالتونه ک وارداین مسیرمیشین..