2777
عنوان

نامزد حساس

| مشاهده متن کامل بحث + 2856 بازدید | 208 پست
اخه برگشته به اسی میگه صبر داشته باش 😅 این حساسیت از روی عشقه ، یعنی طرفو متقاعد میکنه که آزار ...

خیلی زیادن اینجور افراد که اینو پای عشق میذارن اصلا هر زنی خودش عقل داره احتیاج نداره  کسی بهش بگه چی کار کنه.  شوهر من تا حالا به من نگفته فلان لباس نپوش .فلان جا نرو ، یکی میشناسم با همین عشق چشم زنشو ناقص کرده بود چون با دوستاش رفته بود کافه بعد دختره میگفت عاشقمه . 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بد اخلاق نیست گیر میده 😂😂😂...من نگفتم بداخلاقه که عاقااااا ...ولی خب چون خیلی رو حجابو این چیزا ح ...

تو چه قدر خودتو گول میزنی😂

تو اجازه انتخاب لباس برای بدن خودتم نداری

الکی به خودت دلداری میدیا😂

استارتر این کامنتو بخون اینجور آدما مثه نامزد تو بدرد این جور آدما میخورن که این طرز فکرو دوست دارن ...

عزیزم عب نداره هرکس ی عقایدی داره خودمونو ناراحت نکنیم گلم

از همه دلم گرفته:)

استارتر این کامنتو بخون اینجور آدما مثه نامزد تو بدرد این جور آدما میخورن که این طرز فکرو دوست دارن ...

.گلم من خودم   شاغلم   ۶ ساله مدیره یه‌مجموعه  بزرگم   زبانمم فوله   همسرمم   متخصص  سم شناسی از  بهترین دانشگاهه . چ ربطی داره اخه .  امثال شما چقد نشناخته قضاوت میکنید ‌ متاسفم واس این‌حجم از  کم  فهمیتون . لطفا دیگ ریپلای نزنید 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
تو چه قدر خودتو گول میزنی😂 تو اجازه انتخاب لباس برای بدن خودتم نداری الکی به خودت دلداری میدیا😂

اره دیدی اصنننن شب تا صبو صب تا شب خودمو گول میزنه اکهههههه هعییییییی خوب شد بم گفتی اینم شد دق امشبم چی کنم حالا 

چقدر طول میکشه؟ 

اینو  روانشناس  یا حتی روانپزشک   باید تشخیص بدع درمورد     این‌اقا . چون ظاهرا   بشدت بدبینو شکاکن  . پیشنهادم ب استارترم همین بود ک ببرتش  مشاوره . 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
من که هنوز درک واقعی ندارم چون کور شدم چون من نشونم من ۱۹ اون ۲۰ واینکه  میخواستم راهنمایی کنن ...

عزیزم به عنوان ی آدمی که هم کشیده هم چشیده هم شنیده بهت میگم تو خیلی جوونی زندگیتو داغون نکن فکر نکن شوهر نیست این اولین و آخریشه خودتو نجات بده الهی که نسل اینجور مردا برداشته شه از زمین

احترام خوبه بذاریم وی جاهایی بخاطرهم کوتاه بیایم ولی سخت گیری زیادی درست نیست..نامزدتون موقعیتش خوبه

خداروشکر خوبه و از این نظر هم بگم خیلی مهربونه اگه باهاش راه بیایی ولی اگه برم رو عصابش دیگه نگو

از همه دلم گرفته:)

من که هنوز درک واقعی ندارم چون کور شدم چون من نشونم من ۱۹ اون ۲۰ واینکه  میخواستم راهنمایی کنن ...

وااای ۲۰ سالشهههه 😂😂😂

دختر این پسر ب اصطلاح شوهرت هنوز ب ثبات شخصیتی ام نرسیده و هنوز بچس پسرا تو این سن جوشون بالاست میخوان بگن منم هستم و رو رلم یا زنم غیرت دارم 

تو بیا ببین پسر خاله ۱۸ ساله من چ قوانین سختی واس دوست دخترش گذاشته ادم خندش میگیره 😂😂😂

میفهمم درکت میکنم.ولی خییلیی سخته ایشون شکاکم هست.باید برین مشاوره هردوتاتون.بگو ک من اذیت میشم با این خواسته هات خیلی سخته برام.انقدر شما چشم چشم کردین ایشن پررو شده

[QUOTE=266805297]اره عزیزم از وقتی ما رو نشون کردن الان نزدیک سه ساله بهم میگه دوست ندارم با دوستات بیرون باشی من یکب ...[/QUOخیلی چیزافرق کرده من میگم مال چندسال پیشم وچون ی نامزدی قبلش متاسفانه توزندگیم داشتم حق روبهش میدادم وکوتاه میومدم.کنارامدن بااین اخلاقیات خیلی سخت درست فکراتوبکن