2777
عنوان

نامزد حساس

| مشاهده متن کامل بحث + 2856 بازدید | 208 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین اولش جزشرایططون بوداین حساسیت ؟

اره عزیزم از وقتی ما رو نشون کردن الان نزدیک سه ساله بهم میگه دوست ندارم با دوستات بیرون باشی من یکبار کلاس زبان بودم گوشی با خودم بردم بعد ایشون سربازهای سربازی زنگ زد فهمید گوشی بردم بیرون با خودم قاطی کرد 

از همه دلم گرفته:)

منظورتون ادم های روشنفکر ، تحصیل کرده و ادم حسابیه؟ اگه اسم اینا سیب زمینیه پس نصف دنیا شوهراشون سیب ...

اخه برگشته به اسی میگه صبر داشته باش 😅

این حساسیت از روی عشقه ، یعنی طرفو متقاعد میکنه که آزار کس دیگه رو تحمل کنه چون طرف عاشقته باید اذیتت کنه 

اکثر اقایون تعصبی ان ولی نه از این نوعش. این عشق نیست  مرضه  کسی عاشق باشه همسر پات ...

شما اول متوجه‌منظور من  و راهنماییم بشو بعد جبهه بگیر . گفتم   ببرش مشاوره .     ببین‌نظر اون‌چیه 

چ بیخودی گارد میگیری شما 

wtf  گلم 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
 روشنفکری ک ترجیحش   برهنه بودنه همسرش توی مهمونیا و  بغل اینو اون لولیدنه و  ...

استارتر این کامنتو بخون

اینجور آدما مثه نامزد تو بدرد این جور آدما میخورن که این طرز فکرو دوست دارن نه تویی که تحصیل کرده ای و کلاس زبان میری و این چیزا

واییی خیلی سخته با این ادمی زندگی کرد.بهش بگو خودشو عوض کنه یاهم تموم کن. چندسالتونه هردو؟؟

من که هنوز درک واقعی ندارم چون کور شدم چون من نشونم من ۱۹ اون ۲۰ واینکه  میخواستم راهنمایی کنن منو

از همه دلم گرفته:)

تو تینک رو غیر واقعی میدونستی واسه همین تینک به دل گرفته و دوستت نیست     😂

خیلیم واقعیه 😎 این فقط یه شوخی بود تینک ناراحت نشو پسر 

‌کـاربـر sʜɪɴɪᴄʜɪ هسـدم    ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌你永远不明白,因为你不是我的地方! ‌‌ᴀʀᴍʏ.ʙʟɪɴᴋ.ᴏᴛᴀᴋᴜ  ‌ ‌       ب تــنهـایــی میـدرخـشـم .! ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌تایپ :ɪɴᴛᴊ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                              ناشناسم :   https://harfeto.timefriend.net/16726587839566