2777
2789
عنوان

حالم بده

602 بازدید | 44 پست

همین امروز طلاق گرفتم از شوهرم بعد از پنج سال زندگی و من وابستش شدم خیلی زیاد الانم حالم خیلی بده نمیدونم چیکار کنم بهم تهمت خیانت زد منم جوابی بهش ندادم ینی مدرکی نداشتم که ثابت کنه خیانت نکردم و الانم دلم میخاد برگرده و همه چیو براش توضیح بدم نمیدونم امروز چم شده بود که انگار لال شدع بودم فقط گریه میکردم

چجوری کنار بیام باهاش؟؟

لیلا که شدی حرف مرا می فهمی ... مجنون تمام قصه ها نا مردند...راحت از من گذشت… اگر خدا هم راحت از او بگذرد قیامت را من به پا میکنم💯🤙🏻🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا خیانت نکرده بودی؟

نخیر من اصلا خیانت نکرده بودم نمیدونم دلیل رفتارش چی بود

لیلا که شدی حرف مرا می فهمی ... مجنون تمام قصه ها نا مردند...راحت از من گذشت… اگر خدا هم راحت از او بگذرد قیامت را من به پا میکنم💯🤙🏻🕊

ببین مهر طلاق امروز خورده .ی چند روز دیگه کاملا سرد میشی خودتو عذاب نده. اون ب تو تهمت زده بعد تو دلتنگشی؟!

منم دارم جدا میشم همش فکر فکر فکر باز تو خوبه راحت شدی تموم شده.

بچه داری؟

وخدایی که به شدت کافیست
ببین مهر طلاق امروز خورده .ی چند روز دیگه کاملا سرد میشی خودتو عذاب نده. اون ب تو تهمت زده بعد تو دل ...

دلتنگش نیستم فقط میخام بهش ثابت کنم من خیانت نکردم

بچه ندارم خداروشکر

خب چی دید که فک کرد خیانت کردی چرا سکوت کردی

من تو شوک بودم اصن بعد دوستاش مثل اینکه گفته بودن منو با چند تا مرد غریبه دیدن

یعنی گفت خیانت کردی و چند وقت پروسه طلاق طول کشید و بهش نگفتی خیانت نکردی؟؟؟

بهش میگفتم باور نمیکردن دوستاشم اومدن قسم دروغ خوردن بعد منم دیگه حرفی واسه گفتن نداشتم فقط سپردم به خدا