2777
2789
عنوان

حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 44 پست
میشه بگید پس دلیل اینکه میخواستن جداشن چی بوده؟یعنی هیچی از شما ندیدن و تهمت خیانت زدن؟

ظاهران چند تا از دوستاشون بهش گفتن که منو با چند تا مرد غریبه دیدن ولی مدرکی نداشتن و قسم دروغ خوردن

لیلا که شدی حرف مرا می فهمی ... مجنون تمام قصه ها نا مردند...راحت از من گذشت… اگر خدا هم راحت از او بگذرد قیامت را من به پا میکنم💯🤙🏻🕊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ظاهران چند تا از دوستاشون بهش گفتن که منو با چند تا مرد غریبه دیدن ولی مدرکی نداشتن و قسم دروغ خوردن

یعنی به حرف دوتا دوست زنشو طلاق داده؟! چه بد دل!!

بهتر که جدا شدی

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏
حس الانت طبیعه ولی خیلی درونش غرق نشو  نهایت بک هفته  برو خدا رو شکر کن از همچین ادمی طلا ...

واقعا خداروشکرکه خیلی زود شناختمش خیلی شانس اوردم بچه دار نشدم وگرنه جدایی با یه بچه خیلی سخت میشد واسم

لیلا که شدی حرف مرا می فهمی ... مجنون تمام قصه ها نا مردند...راحت از من گذشت… اگر خدا هم راحت از او بگذرد قیامت را من به پا میکنم💯🤙🏻🕊
واقعا خداروشکرکه خیلی زود شناختمش خیلی شانس اوردم بچه دار نشدم وگرنه جدایی با یه بچه خیلی سخت میشد و ...

برو خدا رو شکر‌کن بیین خدا تاوان کدوم کار خوبتو داد. وابستگی چیا. برو عشق کن توی دنیایی به این بزرگی

یعنی به حرف دوتا دوست زنشو طلاق داده؟! چه بد دل!! بهتر که جدا شدی

اره بعد جالبیش هم اینجاس که اون دوستاش هم چند وقت پیش به خوده من میگفتن شوهرت خیانت کاره من ساده هم باور نمیکردم

اون افراد که بهتان زدن قطعا به زمین گرم میشینن ولی من بیشتر از شوهرت حرص خوردم ، به جای اینکه بزنه تو دهنشون که با چه حقی پشت زنم حرف میزنید اونم بدون مدرک ، تازه همراهی کرده 

اصلاااا عادی نیست 

واقعا از رذل بودن بعضیا دهنم واز میمونه 

عه خب چرا همسرتون اینقد زود تصمیم گرفته سکوتت اطمینانشو بیشتر کرده

من واقعا حرفی نداشتم که بزنم فقط گفتم زود تر کارای طلاقو بکنه که راحت بشم

استارتر ب نظرم دنبال بهونه بوده طلاقت بده، شایدم دختر خالش .......

بهتر لیاقتش همون دختر خالشه

پس دنبال بهانه بوده برای طلاق

اره حتی اون مشخصاتی که دوستاش از من دادن هم درست نبود و بازم کار خودشو میکرد

من ی سر رفتم تاپیکای قبلیت ی جا زده بودی شوهرم با دختر خالش چت میکنع عزیزم این ینی اون خیانت کرده و ...

منم همین فکرو میکنم از همون اولش شک داشتم بهش ولی فک میکردن زیادی حساسم

خدا جوابشونو میده صبر کن 

مطمئنم یه روز جواب این کاراشو میگیره فقط از این میسوزم که تهمت الکی زدن حتی قسم دروغم خوردن