2777
2789
عنوان

حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 44 پست
خب چرا ثابت نکردی چرا نگفتی ک  بی گناهی

گفتم که تو شوک بودم من اصن اون تایمی که اینا میگن خونه بودم حتی دوربین های مجتمع هم چک کرد و بازم باورش نشد

لیلا که شدی حرف مرا می فهمی ... مجنون تمام قصه ها نا مردند...راحت از من گذشت… اگر خدا هم راحت از او بگذرد قیامت را من به پا میکنم💯🤙🏻🕊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

راحت شدی🙃  تنهایی زندگیتو بساز دوباره عشق کن لذت ببر از زندگیت

مرسی گلم بابت روحیه دادنت

لیلا که شدی حرف مرا می فهمی ... مجنون تمام قصه ها نا مردند...راحت از من گذشت… اگر خدا هم راحت از او بگذرد قیامت را من به پا میکنم💯🤙🏻🕊
یعنی مدرکی بابت خیانتت داشت؟؟ چرا باید شما مدرکی بابت اینکه خیانت نکردی جور میکردی وقتی ایشون خودش م ...

من دیگه فهمیدم خودش دلش میخواد بره تلاشی نکردم

گفتم که تو شوک بودم من اصن اون تایمی که اینا میگن خونه بودم حتی دوربین های مجتمع هم چک کرد و بازم با ...

اخه نمیشه ک ی باره سر ی چیز کوچیک زنش رو طلاق بده شاید چیزی پشت این جریانه

بریم برای شروع یک چالش لاغری پاییزی و برگ 

من ی سر رفتم تاپیکای قبلیت ی جا زده بودی شوهرم با دختر خالش چت میکنع عزیزم این ینی اون خیانت کرده و مدرکم میتونستی داشته باشی سادگی و کوتاهی از خودت بود بیشرف تو رو آدم بده کرد ک برسه ب دختر خاله ی عوضیش

خب چرا ثابت نکردی چرا نگفتی ک  بی گناهی

چیو ثابت میکردم عزیزم وقتی به دوستاش بیشتر از من اعتماد داشت

من ی سر رفتم تاپیکای قبلیت ی جا زده بودی شوهرم با دختر خالش چت میکنع عزیزم این ینی اون خیانت کرده و ...

نمیدونم واقعا بره با همون دختر خالش لیافتش همونه

حس الانت طبیعه ولی خیلی درونش غرق نشو  نهایت بک هفته 

برو خدا رو شکر کن از همچین ادمی طلاق گرفتی کسی حرف دوستشو یه زنش ترجیح بده تف هم زیاده براش 

برو خدا رو شکر کن بچه نداری

برو خدا رو شکر کن راحت شدی

به خودت زمان بده

برو کللس برو دانشگاه برو سفر ، برو دنبال خوشگذرونی و تجربه

برای دفعه بعد عجله نکن