2777
2789
عنوان

سیرجانیها..............................

| مشاهده متن کامل بحث + 53965 بازدید | 3664 پست
اره فرزانه جون اینجا ارایشگاه خوب نیست مخصوصا برا رنگ مش اون چیزی دوست داری نمیتونن در بیارن موها رو اگرم بتونن حتما باید بی رنگشون کنن که درست زمینه سر ادمو بسوزونن ارایشگاه خورشید الان خیلی بد شده کارش از همه افتضاح تره داده به شاگردش خودش خیلی خوب بود رفت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فرناز جون ارایشگاه خورشید کلا داد به شاگردش مرجان خودش رفت شیراز عکاسی زد الان هم مرجان واسه یکسال رفته تهران ارایشگاهش رو سپرده به شاگرداش ببین چی شده دیگه خخخخخ من خیلی علاقه به ارایش چهره دارم سال اینده تو فکرش هستم برم تهران واسه خودارایی و گریم فقط در حد خودم الان هم عزیزم یک مقدار سرمه گرفتم دارم از روی تی وی تمرین میکنم البته فقط واسه دست گرمی اخه میخوام اول پته هام تموم شه بعد برم سرمه دوزی کلا من مثل خودتم به همه هنرها علاقه دارم مثلا تو فکر کلاس تابلو فرش هم هستم شدییییییید
سلاااااااااام به همشهری های گلم فرناز جون مدل ها رو سرچ کردم ، جالب بودن ، لطفا واسم آدرس و تلفن بذار مرسی پیلاتس توی باشگاه کراس سه روز در هفته هست منم میخواستم برم ولی تا الان تنبل بازی در آوردم نگین هم پیلاتس رو دو روز در هفته داره ... 3روز ایروبیک و 2 روز پیلاتس (واسه اونایی که میخوان همه هفته رو برن باشگاه ) ولی ساعتش واسه من خوب نبود نرفتم از 4 شروع میشد نمیدونم الان سانس جدید گذاشته یا نه فرزانه جون منم دلم استخر میخوا د کدوم استخر میری معمولا ؟!!!
برای شادمانی و تندرستی و عشق پایداری که خداوند نصیبم کرده از او بسیار سپاسگزارم.
نیروانا جون واقعا همینطوره که میگی ،، البته با رعایت بهداشت و دوش و خشک کردن کامل میشه تا حدودی خودمون مراقب باشیم ... من المپیک میرفتم بعضی روزا اصلا کف استخر دیده نمیشد در صورتی که حتی میگن شفافیت اب هم دلیل بر تمیزیش نیست ولی خب اینجا به حدی کثیفه که حتی شفافیت اب رو هم نداره
برای شادمانی و تندرستی و عشق پایداری که خداوند نصیبم کرده از او بسیار سپاسگزارم.