2777
2789
عنوان

سیرجانیها..............................

| مشاهده متن کامل بحث + 53965 بازدید | 3664 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ها من بعضی اوقات فکر میکنم میگم باید همون اول واس پسرم که میخواستم اقدام کنم میرفتم از این دوا و درمونهایی که باعث میشه دوقلو شن انجام میدادم و اشتباه کردم که اینکار رو نکردم لذا در این جا به همه دوستانی که هنوز بچه ندارن توصیه میکنم همون اول یک کاری کنید که حاملگی اولتون دو قلو شه خیلی بهتره
باری دریغ ....... از کوچه های زندگی.. گریخت صدای کودکی.. گریخت صدای کودکی
درسته دوقلو خیلی سخته اما خب باهم بزرگ میشن و کلی واس هم خوبن و همبازین و دیگه هم لازم نیست دوباره حامله بشی و اندامت به هم بریزه خب
من با خواهر کوچیکم بیشتر جاها میرم ولی همیشه میگم کاش خواهر زیاد داشتم گاهی تازه دلم یک دوست پایه و خوب میخواد من دوتا دوست صمیمی داشتم با یکیشون خیلی جوور بودم که الان دوتا پسر بچه داره و گرفتاااااااره تازه داداشهاش ازدواج کردن
با زن داداشهاش خیلی جوره من باید وقت قبلی بگیرم اون یکی دوستمم از زمان دانشجویی از هم جداشدیم حالا قبلا تابستونها همرو میدیدیم ولی از زمانی که ازدواج کرده کلا از سیرجان بریده خواهرمم خیلی خوبه ها ولی دلم باز دوست پایه میخواد حالا خداروشکر دوتا خواهرشوهرم خوبن باز واسه گهی اتفاقی
فرزانه جون منم یه دوست صمیمی داشتم اما از زمان فارغ التحصیلی دانشگاه دیگه سالی یه بار هم هم رو نمیبینیم و فقط گاهی تلفنی اون خیلی درگیر ادامه تحصیل و دکترا شد اونم در حد دانشگاه دولتی واس همین خیلی گرفتاره
تنهایی چیز بدیه ولی خب من دیگه عادت کردم الان دیگه 30 سالمه سختی این تنهایی در حالت عادی واسم پیدا نیست ولی زمان بارداری و زایمانم و زمانی که ارشد میخوندم و کسی نبود از پسرم نگهداری کنه خیلی نمود پیدا میکرد بیشتر وقتم رو با خونوادم میگذرونم و خیلی ها هستن دور و برم که واس درد دل خوبن و آدم رو سبک میکنن هر از چند گاهی یکیشون...... و در کل توی فامیلمون تقریبا میشه گفت رسمه اقلا 2 هفته ای یه بار دور هم جمع میشیم و چون خیلی پر جمعیتیم اینم خودش کلی حال میده