2777
2789
عنوان

سیرجانیها..............................

| مشاهده متن کامل بحث + 53956 بازدید | 3664 پست
مهدیه جون گریه نکن عزیزم فاصله زیاد بین بچه ها این محاسن رو هم داره: مثلا سر قبول شدن کنکور بزرگی خیلی حرص میخوری بعد تا دومی کنکوری بشه چند سال استراحت میکنی ولی بچه ها پشت سر هم باشن امسال سر کنکو این حرص مبخوری یک یا دوسال بعد سر کنکور اون یکی برای ازدواج بزرگه کلی وسواس به خرج میدی و خونه و ماشین روبه راه میکنی و کاری براش دست وپا میکنی و کلی حرص میخوری تا خوشبخت بشه و زن خوبی گیرش بیاد تا دومی بخواد دومادی بشه یا عروسی بشه چند سالی استراحت میکنی اگه بزرگه اهل کار و همکاری باشه کوچکه که به دنیا بیاد کمکت میکنه و باری از دوشت برمیداره ولی اگه مثل دختر من دست به سیاه و سفید نزنه فرقی نمیکنه فاصله زیاد باشه یا کم کلا رو بچه های امروزی زیاد حساب باز نکن که خیلی باهات همکاری کنه غیر از این مواردی که گفتم من حسن دزگه ای تو فاصله زیاد بین بچه ها ندیدم با توجه به افزایش ناباروری به عنوان یه خواهر بزرگتر توصیه میکنم نزارید فاصله بین بچه ها زیاد بشه من اینو به همه خواهرزاده ها و برادرزادهام هم میگم.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
مهدیه جون اخی عزیزم ....منم الان نمیخوام بیارم 5سال دیگه میخوام پس غصه نخور باهم میاریم تازه ایندفعه دختر میخوام فرناز جون عزیزم هردوش کار دسته وهردوش قشنگه دیگه بستگی به طرحت و دوختت داره من پته هام تموم شه واسه یک قسمت دیگه از خونم ترمه میدوزم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای بابا ول کنید تنها چیه بابا مامانای ما سالی یه بارم خواهر برادراشونو نمیبینه بچه های الان همش تو اجتماعن از همون کوچیکی مهد میرن بزرگترم میشن همش با دوستاشونن برادر خواهر می خوان چیکار !!!! ابجیم دختر و پسرش دو سال تفاوت سنی دارن همش دنباله همن دارن با هم دعوا میکنن ابجیمو دیوونه کردن به اسم تنها بودن بچه هامون یه بیگناه دیگه رو نیاریم رو این دنیا !!!!!!!!!!!!!!!!

عشقم نفسم دختر مامان تو همه دنیای منی

نیروانا جان به الان نگاه نکن که جوونی پدرو مادرت هستند ابجیت کنارته فردا که خدای نکرده پدر و مادر نباشن خواهر و برادرها هم همه گرفتار زندگی خودشون باشن و تنها باشی همزن بچه ها هستند که میان سر میزنن وچراغ خونه رو روشن نگه میدارن من خودم دل خوشی از بچه هام ندارم ولی واقعا بودنشون خزلی بهتر از نبودنشونه
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
اره بابا حق با پروین جونه دیگه تو پیری کی میاد بهمون سر میزنه غیر از بچهامون تا جونیم 2تا بیارین خلاص مهدیه جون درسته تنهایی ولی قبول کن تنهایتو بچهات سر گرمیاشون پر میکنن الان نمیخواد بزاری بچه گیرت بیاد بزار بشه 3سال بعد یکی دیگه حامله شو این دوره غیر از بچه ادم هیچ کس برامون نمیمونه دلمون بیشتر باید برا خودمون بسوزه بعد تنها بودن بچه اول ارمین میگه مامان خوب شد آراد اوردی من خیلی دوسش دارم دیگه یه داداش دارم اینو که میگه همش خدارو شکر میکنم گذاشتم یکی دیگه گیرم اومد منم همش مثل نیروانا میگفتم بچها گناه دارن رو این دنیا بیاریمشون ولی الان میگم نه هر چیزی باید کامل باشه الان خانواده منم کامل شد
فرزانه جون اموزشگاه پارمیدا تخفیف زده دوره 600تومنی رنگ مش رو زده450تومن میخواستم برم ثبت نام کنم دوستم نگذاشت گفت فکر کنم خوب یاد نمیده همین 450تومنت هم الکی میشه حالا مثلا در حال تحقیقم ببینم کجا برم بهتره ولی همه میگن اینا همشون یکی هستن سیرجان اموزشی جایی نیست خوب یاد بده حالا اگه شما جای بلدی بگو تا با هم بریم اینجوری بهتر حداقل یه وقتای میتونیم مدل همدیگه هم بشیم همون پارمیدا هم فکر کنم بد نباشه نمیدونم
الهی مهدیه جون واقعا بچه اول بدون مادر کنار ادم سخته مادر من برا اولی خیلی برام خوب بود ولی برا این یکی برا من هیچ کاری نکرد حتی بعد زایمانمم فقط 4روز پیشم بود اونم 2روزش تو بیمارستان که یزد بودم اصلا هیچ کاری لازم نبود انجام بده خود پرستارا انجام میدادن استراحتش از من بیشتر بود بعدم اومدم خونه خودم کارامو کم کم میکردم با شوهرم دیگه مثل بچه اول نیست خیلی ادم پوست کلفت تر میشهچون یه بار بدبختا رو کشیدی میفهمی
فرناز جون باور کن من کار هیچ کدوم از ارایشگاههای اینجارو قبول ندارم از هیچ کدوم راضی نیستم من واسه عروسیم پیش مهشید رفتم که اونهم رفت شیراز حالا اگر قسمت شد هم رو دیدیم حتما عکس عروسیم رو نشون میدم بعد 5سال هنوز به ارایشم افتخار میکنم
بچه ها برای کلاس پیلاتس خان کریمی که تو خ انقلابه گوشیشو بر نمیداره شما جایی رو که خوب آموزش بده بلد نیستین آیا؟
پروین جون مجموعه ورزشی کراس توی بلوار سید احمد خامنه ای روی تابلوش نوشته کلاس پیلاتس داره. فقط در همین حد اطلاع دارم اصلا این کلاس پیلاتس چی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باری دریغ ....... از کوچه های زندگی.. گریخت صدای کودکی.. گریخت صدای کودکی
مهدیه جون پیلاتس برای کم کمردن سایز و سفت کردن عضلات خوبه و یک ورزش قدرتیه نه کششی ...اتفاقا امروز یکی از همکارام همین کراس رو معرفی کرد بعد از ماه رمضون میرم برای من بهترین گزینه هست چون من افزایش وزن در حد 3چهار کیلو دارم میخوام شکم و پهلوهام صاف بشه و سایزمم یکی کم بشه .