2777
2789
عنوان

سیرجانیها..............................

| مشاهده متن کامل بحث + 53936 بازدید | 3664 پست
سلام به همگی اول بگم که هرکس النگوهام رو دید اینقدر تعریف کرد که یکجورایی به دلم نشستن [ دوم بگم که پارچه فروشی وثوق سر چهارراه سپاه هستش سوم بگم که من با خواهرشوهرم ابان رفتم یافت اباد و مبل خریدم واسه جهازش تفاوت قیمت خیلی خیلی با اینجا و کرمان و شیراز زیاد بود با اینکه ما از پاساژها هم خرید کردیم چهارم اینکه فرناز جون من هنوز افتخار اینکه بیام مبل فروشیتون رو نداشتم حتما حتما یکسری میام چون منم واسه ابان مبل میخوام
مهدیه جون دخترهای حالایی مثل خودمون ساده نیستن غصه نخوووووووووور عزیزم پروین جون منم این اینترنت از کارو زندگی انداخت حسابی واسه ورزش اگر عزیزم اضافه وزنت زیاده اول برو ایروبیک اگر فقط میخوای روی استایل بدنت کار کنی و اضافه وزنت هم کم هست برو بدنسازی تنها کسی که توی سیرجان مدرک مربیگری بدنسازی رو داشته خانم اکرم فرمان هست البته کلاسهای بدنسازیش صبحها هست که فکر کنم شما کارمند بودین واستون سخت میشه روزهای زوج تو سالن گل گوهر هم کلاس دارن که از ساعت ٥تا٦.٣٠ هست فقط یک بدی داره که گل گوهر از بچه های ازادش یکجا پول ٦ماه رو میگیره ونخوای بری واست بر نمیگردونه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرسی از همه تون فرناز جون اضافه وزنم زیاد نیست در حد 4-5کیلو ولی دلم میخواد شکم و پهلوها آب بشه و سایزم هم کم بشه قبلا اندامم خیلی خوب بود همه میگفتن با دو شکمزایمان خیلی عالیه که چاق نشدی ولی الان مدتیه دارم چاق میشم میترسم چاق بمونم و دیگه به حالت قبل برنگردم لطفا آدرس این سالنیکه دوستت رفته و راضی بوده رو بزار برام
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
الان 2سال عضوم ولی تازه دیدم نه بابا کرک که نیستیم هیچ زیادی رسیدیم خسته شدم بس خوندم دیگه فضولی بسه خانم نصرت ابادی یا همون فرناز جون خیلی خوشحالم با شما اینجا هستم من که کلی از وسایلتون راضیم پارسال وسایل چوبیمو کامل از شما خریدم البته قبلا هم مشتری خیاطیتون بودیم کل خانوادمون واز همون موقع هم هنوز در پی یک خیاط خوب مثل شما میگردیم هنوز پیدا نشده کاراتون همیشه بیسته