پروین جون از کارمندی و بچه داری واسم میگی لطفا؟؟؟؟؟؟ پسرم 2 سال 1 ماه داره اما فعلا تا 3-4 سالش بشه قصد کار کردن ندارم هر چند عاشق اینم که دوباره برم سر کار اما میترسم روش اثر بذاره تازه واس 3-4 سالگیش هم هنوز دو دلم که برم یا نرم.ولی تعریف از خود نباشه درسم همیشه عالی بوده و قبلا که سر کار میرفتم هم جز کارمندهای خیلی خوب بودم و از طرفی خودم عاشق اینم که برم سرکار به دلایل مختلف،اما خب دلم واس بچه ام هم میسوزه چون با توجه به رشته من (معدن) شرایط کاریم خیلی سخته. واسم بگو: بچه هات چند ساله بودن که کارمند شدی و یا اینکه کلا از قبل بچه دار شدن سر کار بودی؟ ساعت کاریت از چند تا چنده ؟بچه هات اذیت نمیشدن و نمیشن؟؟؟؟ از تربیتشون با این حال که کارمندی قلبا راضی هستی؟یعنی فک نمیکنی اگه توی خونه بودی براشون بهتر بود؟یا فرق میکردن؟اون موقع که کوچولو بودن مهد میذاشتی ؟چه جوریا بود؟؟؟؟از مهد راضی بودی توی روحیه بچه تاثیر نمیذاشت؟ کلا دقیق و با جزییات تمام تفکرات و مشکلات و محسنات کارمندی و بچه داری و غیره رو واسم بگو.البته میدونم که توضیحاتت همیشه عالیه ولی اینبار میخوام خیلی واسم وقت بذاری.ممنون گلم
باری دریغ .......
از کوچه های زندگی..
گریخت صدای کودکی..
گریخت صدای کودکی