2777
2789
عنوان

سیرجانیها..............................

| مشاهده متن کامل بحث + 53949 بازدید | 3664 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام صبا جون خیلی خوش امدی عزیزم یک کم بیشتر از خودت واسمون میگی البته اگر دوست داشتی عزیزم فرناز جوون افرین عزیزم خیاطی هم میکنی بارک الله پروین جون رفتم پته فروشی پته ام رو هم بردم کلی ازم تعریف کرد که چقدر قشنگ دوختم و ازین حرفها
فرزانه جون آفرین خیلی عالیه میدونی که پته دوزی یکی از سنتی ترین سوزن دوزیهای ایرانه و خیلی ظریفکاری داره ذره ذره باید سوزن بزنی و بدوزی من اصلا پتینه نمیدونم چیه؟میشه توضیح بدی؟
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
نیروانا خوش سیر و گشت! استانبول خوب بود؟ تعریف کن که کجاها رفتی و چیکار کردی؟؟؟؟؟؟؟ با جزییات چقدر هزینه کردی و از کجا تور گرفتی؟ من فک کردم رفتی مالزی نیروانا توی پارک آبی آنتالیا یه دختر سیرجونی دیدم سه سال پیش همه اش فک می کنم تو بودی.بودی؟؟؟؟
باری دریغ ....... از کوچه های زندگی.. گریخت صدای کودکی.. گریخت صدای کودکی
پروین جون از کارمندی و بچه داری واسم میگی لطفا؟؟؟؟؟؟ پسرم 2 سال 1 ماه داره اما فعلا تا 3-4 سالش بشه قصد کار کردن ندارم هر چند عاشق اینم که دوباره برم سر کار اما میترسم روش اثر بذاره تازه واس 3-4 سالگیش هم هنوز دو دلم که برم یا نرم.ولی تعریف از خود نباشه درسم همیشه عالی بوده و قبلا که سر کار میرفتم هم جز کارمندهای خیلی خوب بودم و از طرفی خودم عاشق اینم که برم سرکار به دلایل مختلف،اما خب دلم واس بچه ام هم میسوزه چون با توجه به رشته من (معدن) شرایط کاریم خیلی سخته. واسم بگو: بچه هات چند ساله بودن که کارمند شدی و یا اینکه کلا از قبل بچه دار شدن سر کار بودی؟ ساعت کاریت از چند تا چنده ؟بچه هات اذیت نمیشدن و نمیشن؟؟؟؟ از تربیتشون با این حال که کارمندی قلبا راضی هستی؟یعنی فک نمیکنی اگه توی خونه بودی براشون بهتر بود؟یا فرق میکردن؟اون موقع که کوچولو بودن مهد میذاشتی ؟چه جوریا بود؟؟؟؟از مهد راضی بودی توی روحیه بچه تاثیر نمیذاشت؟ کلا دقیق و با جزییات تمام تفکرات و مشکلات و محسنات کارمندی و بچه داری و غیره رو واسم بگو.البته میدونم که توضیحاتت همیشه عالیه ولی اینبار میخوام خیلی واسم وقت بذاری.ممنون گلم
باری دریغ ....... از کوچه های زندگی.. گریخت صدای کودکی.. گریخت صدای کودکی
اول از همه سلام به صبا جون خوش امدی مرسی از اینکه بهم لطف داری میشه خودتو معرفی کنی خودم یه حدسای زدم ببینم درسته یا نه؟ فرزانه جون من کلا عاشق کارای هنری و کار کردن هستم حیف که وقتشو ندارم وگرنه یه سرکی تو هم رشتهای هنری میزدم الانم میخوام برم کلاس رنگ مش ثبت نام کنم خیلی دوست دارم رنگ مو رو فرزانه جون میشه عکس پته که دوختی بزاری برام افرین پته دوزی دیگه بیش از حد حوصله میخواد 2تا خواهرام دارن میدوزن منم هوایی کردن من چند وقتی بود دلم میخواست برم تابلو فرش یکی از مشتریا بافته بود اورد برم تهران براش قاب پیدا کنم یکی از نقشای استاد فرشچیان بود نمیدونید چقد قشنگ شده بود عالی بود این کارا ارزش داره پته تابلو فرش
سلام مهدیه جون ونیروانا خوشگذشت نیروانا بیا از سفرت بگو؟ مهدیه جون شما کجا بودی من گفتم شاید شما هم رفتی مسافرت نمیای مهدیه جان اینکه بچتو بزاری مهد بری سرکار بستگی به دل خودت داره من ارمین رو3ماه بردم مهد البرز که میگفتن از همه بهتر واقعا خوبه ولی بازم دلم راضی نبود میدیدم بچم داره اذیت میشه بلاخره مربی ها مثل مادر که نیستن دیگه یکی از دوستام که خیلی بهش اطمینان داشتم گفتم بیاد تو خونه مواظبش باشه حالا خیلا هم بودن میگفتن بچهای ما از وقتی به دنیا اومدن از صبح ساعت6تا 4بعد از ظهر تو مهد هستن اگه کسی رو داشته باشی بچتو نگه داره برات خیلی بهتره تا مهد کودک من دیگه آراد رو به هیچ عنوان همون 1ماه هم راضی نمیشم بفرستم مهد بزار بچت 5ساله بشه که بخواد بره پیش پیش دبستانی که حداقل تا 12نیم اونجا باشه بعدم بره خونه باباخودت یا مادر شوهرت اینجوری بهتره
مهدیه نه من نرفتم انتالیا تا حالا !! استانبول خیلی خوب بود من زیاد برا خرید نرفتم فقط یه روز برا خرید گذاشتم تور کشتی بسفر یه شب رفتیم که مثه خر پشیمون شدیم همه ایرانی بودم همش دوربیناشون دستشون بود از ملت فیلم میگرفتن چند تا سیرجونی هم توشون بود با چادر و روسری اومده بودن از کسایی میرقصیدن فیلم میگرفتن !!!!!!!!!!!!!!!!! اما در کل استانبول خیلی خوب بود خیابون استقلالش عالی بود جزیره بیوک ادا رفتیم درششکه سواری بود ما بیشتر واسه کنسرت متالیکا رفته بودیم اما شش روز مثه برق گذشت

عشقم نفسم دختر مامان تو همه دنیای منی