2821
2789
عنوان

شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 29 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فقط درمانش محلول معجزه ست در طول دو روز خوب میشه ن نیازه شپش ها رو بگیری نه تخم شپش بعد از چند ماه ا ...

داروخانه ها دارن ؟

مثل نقطه ویرگولم ، خواستار به پایان محکوم به ادامه.
داروخانه ها دارن ؟

نه نداره من که از شهرمون گرفتم گیاهیه ولی تو برنامه با سلام هم دیدم داشت اگه اصل باشع حالا عکسش هم میفرستم فقط دو روز استفاده کردم کامل خوب شد باید اول سرت رو بشوری و کامل خشک کنی دوازده تا قطره به کل سر بزنی نیاز به پخش کردن هم نیست بعد۲۴ ساعت بشور خشک کن دوباره بزن دوباره بعد۲۴ ساعت بشور تمام کامل رفع میشه حتی نیاز نیست ملافه ها رو بشوری چون تا دو ماه نمیگیری

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
نه نداره من که از شهرمون گرفتم گیاهیه ولی تو برنامه با سلام هم دیدم داشت اگه اصل باشع حالا عکسش هم م ...

واقعا مرسی عزیزم بی زحمت عکسش رو بفرست

مثل نقطه ویرگولم ، خواستار به پایان محکوم به ادامه.
واقعا خطرناک نیست؟

نه بابا عالی بود اتفاقا پرسیدم گفت حتتی خانما بلردارهم میتونن بزنن.من یدونه اضاف هم خریدم برامحکمکاری.با یه لیوان اب مخلوط و اسپری میکنی رو سر 4ساعت بمونه تموم.

فقط شانه مخصوص شپش رو روزی چند بار بکش روی موهات تا یکی دو هفته تموم میشه فقط داخل حمام اینکار رو کن که شپش ها افتادن ببینیش و بشورشون که بمیرن

من هم همین کار رو کردم به نظرم بهترین و. احت ترینه