2777
2789
عنوان

شپش

761 بازدید | 29 پست

سلام کسی درمان شپش رو بلده بهم بگه لطفا من نمیدونم چرا هرکاری میکنم همش شپش دارم شامپو اینا استفاده میکنم ولی بازم هستن موهام کوتاه کردم دکلره کردم هروز حموم میرم ولی کاملا از بین نمیرن من خونم از آشناهام دوره کسی هم نیست که به موهام نگاه بندازه تخم شپش هارو بگیره دیگه واقعا خسته شدم فقط مونده کچل کنم

مثل نقطه ویرگولم ، خواستار به پایان محکوم به ادامه.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط درمانش محلول معجزه ست در طول دو روز خوب میشه ن نیازه شپش ها رو بگیری نه تخم شپش بعد از چند ماه ازش راحت شدم

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 

سلام

شامپو که میزنی،شونه هم میکشی؟بدون اینکه تخمها از بین برن از رو موهات فایده ای نداره

بعد اینکه وسایلی که با شپش ها در ارتباط بودن رو هم باید کاملا ضدعفونی کنی

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

برو عطاری محلول شپش رو بگیر یکبار بزن و راحتتت 

ن میخاد موهاتو کنی و نه تخم هارو جدا کنی. همشون میمیرن و با شانه کردن ب مرور میریزن گلم

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

عزیزم اسپری سطوح و شامپو مخصوص رو از مرکز بهداشت یا داروخونه بگیر 

تموم ملافه هاتو با آب داغ بشور و پتو و متکاها رو هم بزار جلو آفتاب 

یه شونه ی دندون ریز رو بیار با نخ قرقره از بین دندونه های شونه رد کن مثل چله حصیر بافی (یکی زیر یکی رو )

نزدیک یه سانت اینجوری بباف ،یه ظرف سرکه بیار و موهاتواز ته با اون شون شونه کن و بزن تو ظرف سرکه 

روزی چند بار این کارو بکن 

از سم فروشیها هم میتونی سم بخری دقیقا نمیدونم چه سمی بود و به جای سرکه بزن تو اون سم 

فقط مراقب چشم و دهن و تنفس باش