2821
2789
عنوان

شپش

792 بازدید | 29 پست

سلام کسی درمان شپش رو بلده بهم بگه لطفا من نمیدونم چرا هرکاری میکنم همش شپش دارم شامپو اینا استفاده میکنم ولی بازم هستن موهام کوتاه کردم دکلره کردم هروز حموم میرم ولی کاملا از بین نمیرن من خونم از آشناهام دوره کسی هم نیست که به موهام نگاه بندازه تخم شپش هارو بگیره دیگه واقعا خسته شدم فقط مونده کچل کنم

مثل نقطه ویرگولم ، خواستار به پایان محکوم به ادامه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط درمانش محلول معجزه ست در طول دو روز خوب میشه ن نیازه شپش ها رو بگیری نه تخم شپش بعد از چند ماه ازش راحت شدم

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 

شنیدم سس مایونز بزنی به موهات و یه چند ساعتی بپوشونی،میمیرن، بعدش باید تمام لباساتو ملافه ها تشک و ...... بشوری با آب داغ، دکلره از بین نمیبره

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

سلام

شامپو که میزنی،شونه هم میکشی؟بدون اینکه تخمها از بین برن از رو موهات فایده ای نداره

بعد اینکه وسایلی که با شپش ها در ارتباط بودن رو هم باید کاملا ضدعفونی کنی

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

برو عطاری محلول شپش رو بگیر یکبار بزن و راحتتت 

ن میخاد موهاتو کنی و نه تخم هارو جدا کنی. همشون میمیرن و با شانه کردن ب مرور میریزن گلم

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

عزیزم اسپری سطوح و شامپو مخصوص رو از مرکز بهداشت یا داروخونه بگیر 

تموم ملافه هاتو با آب داغ بشور و پتو و متکاها رو هم بزار جلو آفتاب 

یه شونه ی دندون ریز رو بیار با نخ قرقره از بین دندونه های شونه رد کن مثل چله حصیر بافی (یکی زیر یکی رو )

نزدیک یه سانت اینجوری بباف ،یه ظرف سرکه بیار و موهاتواز ته با اون شون شونه کن و بزن تو ظرف سرکه 

روزی چند بار این کارو بکن 

از سم فروشیها هم میتونی سم بخری دقیقا نمیدونم چه سمی بود و به جای سرکه بزن تو اون سم 

فقط مراقب چشم و دهن و تنفس باش

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز