سلام کسی درمان شپش رو بلده بهم بگه لطفا من نمیدونم چرا هرکاری میکنم همش شپش دارم شامپو اینا استفاده میکنم ولی بازم هستن موهام کوتاه کردم دکلره کردم هروز حموم میرم ولی کاملا از بین نمیرن من خونم از آشناهام دوره کسی هم نیست که به موهام نگاه بندازه تخم شپش هارو بگیره دیگه واقعا خسته شدم فقط مونده کچل کنم
مثل نقطه ویرگولم ، خواستار به پایان محکوم به ادامه.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه نداره من که از شهرمون گرفتم گیاهیه ولی تو برنامه با سلام هم دیدم داشت اگه اصل باشع حالا عکسش هم میفرستم فقط دو روز استفاده کردم کامل خوب شد باید اول سرت رو بشوری و کامل خشک کنی دوازده تا قطره به کل سر بزنی نیاز به پخش کردن هم نیست بعد۲۴ ساعت بشور خشک کن دوباره بزن دوباره بعد۲۴ ساعت بشور تمام کامل رفع میشه حتی نیاز نیست ملافه ها رو بشوری چون تا دو ماه نمیگیری
تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️
نه بابا عالی بود اتفاقا پرسیدم گفت حتتی خانما بلردارهم میتونن بزنن.من یدونه اضاف هم خریدم برامحکمکاری.با یه لیوان اب مخلوط و اسپری میکنی رو سر 4ساعت بمونه تموم.