2777
2789
عنوان

جدایی با وجود بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 41 پست
ببخشید دیر تایپ میکنم.. هیچوقت دوست نداشتم درد دلم رو جایی بگم ولی درمونده ام.. اولش نمی‌خواستم به ...

طلاق بگیر

خیانت خط قرمزه

هیچوقت دیگه دلت صاف نمیشه باهاش

خودتو قربانی نکن

بازم من از شرایطت خبر ندارم

برو پیش مشاور حتما

من تجربه ای ندارم عزیزم که راهنماییت کنم ولی خیلی ناراحت شدم برای خودت و بچه های گلت 🥺🥺 

فقط حتما حتما مهریه بگیر ، فرقی نمیکنه بچه هارو داشته باشی یا نه ، مهریه حقته و حتما بگیر چون بعدا پشیمون میشی 

با یه وکیل صحبت کن عزیژم راهنماییت کنه و حق و حقوقتو بهت بگه ، دخترت که حتما فعلا پیش خودت میمونه 

الهی زودتر این شرایط سخت بگذره 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تجربه ای ندارم عزیزم که راهنماییت کنم ولی خیلی ناراحت شدم برای خودت و بچه های گلت 🥺🥺  فقط ...

ممنون از همدلیت عزیزم 

کاش ماها یادمیگیرفتیم اگر قرار جدا بشیم بی دردسر باشه کسی آسیب نبینه..

دخترم 14 بهمن 97 قدم به دنیا گذاشت..خدایا شکرت
دوستان خونه و ماشین به نام من بود میخواستم بجای اونها برم مهریه رو پنهانی ببخشم اما چون شاهد لازم دا ...

الهی مرض بیفته به جون دخترداییت و اون زن مطلقه که یکسال شوهرمنواز راه به در کرد 

هم ناراحت شدم هم ازدستت بشدت عصبی شدم بزرگ‌ترین حماقت دنیا رو کردی به اون شوهر آشغالت خونه وماشین روبرگردوندی 

اون دختر دایی حرومزادتم تا بری میاد سرجات حیف نیست بذاری با آرامش بهم برسن؟  

به این مرحله رسیدم وقتی خیلی عصبانی بودم ولی بعدش دیدم داییم و پسرداییم خیلی غیرتی هستند حتما این وس ...

وای الان دیدم متاهله 

اگه شوهرت پشیمون بود آبروش ارزش داشت ولی اینجا کمی تفکر کن 

الهی مرض بیفته به جون دخترداییت و اون زن مطلقه که یکسال شوهرمنواز راه به در کرد  هم ناراح ...

نمی‌دونم عزیزم چرا همچین حماقتی کردم 

من خیلی خرم خیلی 

الان خشمم تبدیل شده به بیزاری از زندگی 

دوست دارم بمیرم و بمیره ولی همون نبینیم صدای همو نشنویم

نمی‌دونم عزیزم چرا همچین حماقتی کردم  من خیلی خرم خیلی  الان خشمم تبدیل شده به بیزاری از ...

وقت کردی تاپیکای اخر‌منو ببین منم بارها بخشیدم دوماه پیش فهمیدم‌یکساله‌با همکار مطلقه ی سلیطه ش دوسته ببین تیکه تیکه ش کردم دارو‌ندارشو گرفتم ولی دوماه تمام شب وروز جنون گرفتم الانم‌حالم‌خوش نیست برای همیشه منوکشت ودیگه به هیچ احدی اعتماد ندارم من آبروش رونبردم‌چون پیشمون بود ولی منم احساسم مثل توعه گاهی دلم‌میخواد روش بالا بیارم 

وقت کردی تاپیکای اخر‌منو ببین منم بارها بخشیدم دوماه پیش فهمیدم‌یکساله‌با همکار مطلقه ی سلیطه ش دوست ...

شهرمن اولش پامو می‌بوسید گریه میکرد بعد یه مدت گفت کاربدی نکردم تقصیر توهه تو کم گذاشتی با این که همیشه برای رابطه هم من پیش قدم میشدم اون غرورش نمی‌داشت ولی میگه باید زن پیش قدم بشه کار شاقی نکردی

شماها واقعا کم گذاشتید؟ این دلیل درستیه؟؟؟

شهرمن اولش پامو می‌بوسید گریه میکرد بعد یه مدت گفت کاربدی نکردم تقصیر توهه تو کم گذاشتی با این که هم ...

شوهر من اول انکار کرد بعد گفت توباهام سرد بودی ‌وهمیشه تهدید میکردی میرم‌،منم گول خوردم من که قبول نداشتم ولی بعدش به خواهش وگریه افتاد ومنم درظاهر بخشیدم ولی دیگه آرامش گذشته روندارم همش شک دارم حالا من قبل اینکه بهش بگم فهمیدم چه غلطی کرده وکالت طلاق وخونه روازش گرفتم

تو اگه مدرک داری ازش تهدیدش کن بگو به شوهر دختردایی میگم یا باید حق طلاق و خونه رویه نامم کنی ولی اول مطمین شو روانی نشه خدایی نکرده به کشتنت نده

شهرمن اولش پامو می‌بوسید گریه میکرد بعد یه مدت گفت کاربدی نکردم تقصیر توهه تو کم گذاشتی با این که هم ...

من کم نذاشتم شاید گاهی کمی بداخلاق بودم که دلیلش بی مهری خودش بود برام وقت نمیذاشت  ولی ازلحاظای دیگه اینقدر خوب بودیم تومخیلم نمیگنجید خیانت کنه دیگه خودت میدونی چقدر دردناکه اولاش فکر میکنی یه کابووسه ولی هرروز بااین کابوس بیدار میشی

شوهر من اول انکار کرد بعد گفت توباهام سرد بودی ‌وهمیشه تهدید میکردی میرم‌،منم گول خوردم من که قبول ن ...

عزیزم ما جلسه آخر طلاق توافقی مون نزدیکه ..نیازی به وکالت نیست چیزی بنامم نمیزنه دیگه فقط الان فکر آینده بچهامم

من کم نذاشتم شاید گاهی کمی بداخلاق بودم که دلیلش بی مهری خودش بود برام وقت نمیذاشت  و ...

منم بهش گفتم اگر من بودم چی میبخشیدی؟ گفت تو زنی فرق داری مرد می‌تونه چهارتا زن بگیره زن حق نداره