2777
2789
شوهرت اعتراض نمیزاشت رو رای طلاق

فعلا منتظرم ببینم اعتراض نخواهد کرد البته میدونه دیگه تموم من برنمی گردم  

درد بی درمان شنیدی؟                                              حال من یعنی همین،                                              بی توبودن، درد دارد                                                   می زند من را زمین....! 
ببینید هر برنامه ای میزنم این میاد

وارد تنظیمات وارد قسمت برنامه ها یا Apps برو از بالا سمت راست ایکون سه نقطه رو انتخاب کن و روی گزینه Special access بزن گزینه Install Unknown apps روانتخاب کن برنامه‌ای که می‌خواهی اجازه نصب از منابع ناشناس داشته باشه رو انتخاب کن تیک گزینه Allow from this source رو بزن تا فعال بشه...خلاصه  باید توی تنظیمات اجازه نصب تمام برنامه رو بدی...

خارج از جو زمین.....بدور از هرچیز..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فعلا منتظرم ببینم اعتراض نخواهد کرد البته میدونه دیگه تموم من برنمی گردم  

اها پس هنوز طلاقت تموم نشده تجدید نظر هنوز نرفته ؟برای اذیت کردن معمولا اعتراض میزنن .منم رای طلاقو گرفتم ولی اعتراض میزنه هعی تجدید نظرم به نفع من رای داد دوباره اعتراض گزاشته رفته دیوان الان 

اها پس هنوز طلاقت تموم نشده تجدید نظر هنوز نرفته ؟برای اذیت کردن معمولا اعتراض میزنن .منم رای طلاقو ...

الهی  خداازشون نگذره اذیت میکنن😔 من سوال کردم وکیلم گفتن اعتراض هم بزنه بازم رای به نفع خودت 

درد بی درمان شنیدی؟                                              حال من یعنی همین،                                              بی توبودن، درد دارد                                                   می زند من را زمین....! 
منکه تو دوسال پروندمم دیوانه

خدابهت صبر بده گلم2سال چه زیاد 🥺🥺من همین 7ماه هم صبر نداشتم 😥

وارد تنظیمات وارد قسمت برنامه ها یا Apps برو از بالا سمت راست ایکون سه نقطه رو انتخاب کن و روی گزینه ...

خیلی ممنونم

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
الهی  خداازشون نگذره اذیت میکنن😔 من سوال کردم وکیلم گفتن اعتراض هم بزنه بازم رای به نفع خودت&n ...

اره بنفع خودمون که هست ولی خب طولانی میشه دیگه تازه من عقد کرده ام

الان شما تو چه مرحله ایی هستی دادگاه بدوی رای داده؟

من حکم طلاقم اومده باید منتظر بمونم اگه اعتراض نکرد بریم محضر

اره بنفع خودمون که هست ولی خب طولانی میشه دیگه تازه من عقد کرده ام

درست عزیزم. باز خداروشکر خوبه تو عقد جدا شدین و بچه ندارین