2777
2789
عنوان

روزهای من

| مشاهده متن کامل بحث + 89386 بازدید | 876 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فکر ندیدنش برام عین مرگه

منم برای تو و خودم و امیر گریه کردم 

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

سلام.مونا جان منم تاپیکاتو دنبال میکنم لطفا  منم تگ کن 

یچیزی بگم؟من مطمعنم امیر یچیزی میدونه یچیز خیلی بزرگ ک اگ تو بفهمی زندگیت از هم میپاشه اون فقط میخواد.ک تو ارامشتو از دست ندیو کنار اوا باشی...شاید درست نباشه این حرفم ولی روی حرکات همسرت ریز شو...شاید چیزی در مورد همسرته... امیر یچیز بزرگ میدونه ک گذاشته خودت کشفش کنی

اون یه چیزی میدونه.. ک من حدس میزنم و نمیگم چون احتماله.. و الکی ذهنت مشغول می، شه.. شایدم اشتباه می ...

سلام رستاک جان، خودم هزارتا حدس می زنم ، مغزم درد می کنه، حتی با قرص هم بیشتر از ۲،۳ ساعت خوابم نمیبره

خب دلیل اصرازت برای این سفر چی بود مونا؟ 

به اون گفتم می خوام این بار خداحافظی مون درست و حسابی بلشه ولی خودم دلم می خواست با دیدنش هزارتا جوون ذخیره کنم برای روزهای نبودنش

سلام رستاک جان، خودم هزارتا حدس می زنم ، مغزم درد می کنه، حتی با قرص هم بیشتر از ۲،۳ ساعت خوابم نمیب ...

سلام مونا جونم 

ولی من فقط حدسای محدودی ب ذهنم میاد

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

چقدر رفتار اصلان در این مورد برام بچگانه اومد خیلی راحت از اول میتونست بهت بگه و خونه رو هم به نام ...

اصلا خونه رو نمی خوام ، بمونه هم پیش آیدا برام مهم نیست، مهم اینه با رفتارها و تصمیم هاشون گند می زنن به حریم و احترام و آرامش من

سلام رستاک جان، خودم هزارتا حدس می زنم ، مغزم درد می کنه، حتی با قرص هم بیشتر از ۲،۳ ساعت خوابم نمیب ...

مونا من چندین ساله ک ب سختی میخوابم خیلی ازاردهنده اس.. سعی کن بهش عادت نکنی.. الان از دیروز ساعت یازده بیدارم

به اون گفتم می خوام این بار خداحافظی مون درست و حسابی بلشه ولی خودم دلم می خواست با دیدنش هزارتا جوو ...

🥺🥺🥺

اصلا خونه رو نمی خوام ، بمونه هم پیش آیدا برام مهم نیست، مهم اینه با رفتارها و تصمیم هاشون گند می زن ...

درسته.. اصلا خوشایند نیست... از همه بدتر پنهون کاری همسرت.. ولی شده.. 

خونه ب نام تو نشه.. ب نام همسرت.. ولی برگرده حتما خونه بهتون حتی سندی