sarirrr مدیر عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 7752 عنوان روزهای من | مشاهده متن کامل بحث + 89386 بازدید | 876 پست سلاممن مونا هستم، ممکنه شما تاپیک های قبل منو دیده باشینمن با تعدادی از بچه های اینجا صحبت می کنم هر روز در مورد زندگیم ، البته توی خصوصی،این تاپیک رو زدم که گاهی در مورد اتفاق های روزم براتون بنویسم که شاید پذیرششون برام راحت تر شد. 1401/10/10 | 13:19 17 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarirrr مدیر استارتر عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 7752 مونا من چندین ساله ک ب سختی میخوابم خیلی ازاردهنده اس.. سعی کن بهش عادت نکنی.. الان از دیروز ساعت یا ... منم بارها اینجوری شدم، می دونم چقدر اذیتی، من ساعت ۴ خوابیدم از ۶ بیدارم
sarirrr مدیر استارتر عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 7752 برمی گرده.. فک می کنی برمی گرده؟ترکیب غم و خشم و عصبانیت و نخوابیدن هام اینه که میگم کاش نگفته بودم بره و می رفتم پیشش همین الان و برام مهم نبود بقیه چی میگن
rastakam عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 2991 فک می کنی برمی گرده؟ ترکیب غم و خشم و عصبانیت و نخوابیدن هام اینه که میگم کاش نگفته بودم بره و می ر ... خب مونا من مطمینم اگر بود هم نمی رفتی پیشش.. اونزمان مطمین بودی هست و ب فکر خودت و اصلان و دیگران بودی قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک
sarirrr مدیر استارتر عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 7752 درسته.. اصلا خوشایند نیست... از همه بدتر پنهون کاری همسرت.. ولی شده.. خونه ب نام تو نشه.. ب ن ... الان توان صحبت کردن با اصلانو ندارم می دونم چون نخوابیدم میشورم میذارمش کنار ولی باید باهاش صحبت کنم
rastakam عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 2991 سلام رستاک جان، خودم هزارتا حدس می زنم ، مغزم درد می کنه، حتی با قرص هم بیشتر از ۲،۳ ساعت خوابم نمیب ... فکر میکنی ازش می پرسی اون دلیل رو؟ قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک
sarirrr مدیر استارتر عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 7752 خب مونا من مطمینم اگر بود هم نمی رفتی پیشش.. اونزمان مطمین بودی هست و ب فکر خودت و اصلان و دیگران بو ... ولی الان دلم می خواد باشه، که نگام کنه ببخند بزنه بهم که مطمئن باشم تنها نیستم انقدر😭
sarirrr مدیر استارتر عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 7752 فکر میکنی ازش می پرسی اون دلیل رو؟ از کی؟ از اصلان؟ نه چی رو بپرسم،همه چیز فقط می پیچه به هم بیشتر
sarirrr مدیر استارتر عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 7752 سلام مونا جونم ولی من فقط حدسای محدودی ب ذهنم میاد چه حدس هایی می زنی؟
rastakam عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 2991 از کی؟ از اصلان؟ نه چی رو بپرسم،همه چیز فقط می پیچه به هم بیشتر از امیر دلیل موندنشش اینسالها قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک
sarirrr مدیر استارتر عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 7752 اسی امیر از چی مطمعن بوده سرو گوش اصلان نمیجنبه؟؟؟ نمی دونم از چی می گفت، اصلان؟ تا حالا حتی یه مورد هم ازش چیزی ندیدم، هیچی
sarirrr مدیر استارتر عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 7752 از امیر دلیل موندنشش اینسالها نه نمی پرسم، چون نمی دونم اگر فهمیدم می خوام باهاش چکار کنم، توان جنگیدن ندارم دیگه، هر روز زندگیم از بچگی جنگیدن بوده ، خسته ام
sarirrr مدیر استارتر عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 7752 سلام.مونا جان منم تاپیکاتو دنبال میکنم لطفا منم تگ کن یچیزی بگم؟من مطمعنم امیر یچیزی می ... سلام عزیزمالان انقدر خسته و ناتوانم که دلم نمی خواد با هیچ حقیقتی روبرو بشم، فقط دلم می خواد امیر باشه همین😭
rastakam عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 2991 ولی الان دلم می خواد باشه، که نگام کنه ببخند بزنه بهم که مطمئن باشم تنها نیستم انقدر😭 خودش گفت یادت باششه همیشه هست قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک
rastakam عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 2991 نه نمی پرسم، چون نمی دونم اگر فهمیدم می خوام باهاش چکار کنم، توان جنگیدن ندارم دیگه، هر روز زندگیم ا ... ارومتر ک شدی بهش فکر کن... و اگر نمیپرسی پس حدس هم نرن قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک
sarirrr مدیر استارتر عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 7752 مدل ماشینی که برات خریده چیه اون ماشین رو من از همسرم قبول کردم، نمی تونم مدلش رو بگم اینجا، هر چیزی بگم برای ناشناس موندنم دروغ میشه که به کارتون نمیاد