2777
2789
عنوان

روزهای من

| مشاهده متن کامل بحث + 89386 بازدید | 876 پست
مونا من چندین ساله ک ب سختی میخوابم خیلی ازاردهنده اس.. سعی کن بهش عادت نکنی.. الان از دیروز ساعت یا ...

منم بارها اینجوری شدم، می دونم چقدر اذیتی، من ساعت ۴ خوابیدم از ۶ بیدارم

برمی گرده.. 

فک می کنی برمی گرده؟

ترکیب غم و خشم و عصبانیت و نخوابیدن هام اینه که میگم کاش نگفته بودم بره و می رفتم پیشش همین الان و برام مهم نبود بقیه چی میگن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فک می کنی برمی گرده؟ ترکیب غم و خشم و عصبانیت و نخوابیدن هام اینه که میگم کاش نگفته بودم بره و می ر ...

خب مونا من مطمینم اگر بود هم نمی رفتی پیشش.. اونزمان مطمین بودی هست و ب فکر خودت و اصلان و دیگران بودی

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

درسته.. اصلا خوشایند نیست... از همه بدتر پنهون کاری همسرت.. ولی شده..  خونه ب نام تو نشه.. ب ن ...

الان توان صحبت کردن با اصلانو ندارم می دونم چون نخوابیدم میشورم میذارمش کنار ولی باید باهاش صحبت کنم

سلام رستاک جان، خودم هزارتا حدس می زنم ، مغزم درد می کنه، حتی با قرص هم بیشتر از ۲،۳ ساعت خوابم نمیب ...

فکر میکنی ازش می پرسی اون دلیل رو؟ 

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

خب مونا من مطمینم اگر بود هم نمی رفتی پیشش.. اونزمان مطمین بودی هست و ب فکر خودت و اصلان و دیگران بو ...

ولی الان دلم می خواد باشه، که نگام کنه ببخند بزنه بهم که مطمئن باشم تنها نیستم انقدر😭

از کی؟ از اصلان؟  نه چی رو بپرسم،همه چیز فقط می پیچه به هم بیشتر

از امیر دلیل موندنشش اینسالها

از امیر دلیل موندنشش اینسالها

نه نمی پرسم، چون نمی دونم اگر فهمیدم می خوام باهاش چکار کنم، توان جنگیدن ندارم دیگه، هر روز زندگیم از بچگی جنگیدن بوده ، خسته ام

سلام.مونا جان منم تاپیکاتو دنبال میکنم لطفا  منم تگ کن  یچیزی بگم؟من مطمعنم امیر یچیزی می ...

سلام عزیزم

الان انقدر خسته و ناتوانم که دلم نمی خواد با هیچ حقیقتی روبرو بشم، فقط دلم می خواد امیر باشه همین😭

ولی الان دلم می خواد باشه، که نگام کنه ببخند بزنه بهم که مطمئن باشم تنها نیستم انقدر😭

خودش گفت یادت باششه همیشه هست 

نه نمی پرسم، چون نمی دونم اگر فهمیدم می خوام باهاش چکار کنم، توان جنگیدن ندارم دیگه، هر روز زندگیم ا ...

ارومتر ک شدی بهش فکر کن... و اگر نمیپرسی پس حدس هم نرن

مدل ماشینی که برات خریده چیه 

اون ماشین رو من از همسرم قبول کردم، نمی تونم مدلش رو بگم اینجا، هر چیزی بگم برای ناشناس موندنم دروغ میشه که به کارتون نمیاد