2777
2789
عنوان

روزهای من

| مشاهده متن کامل بحث + 89386 بازدید | 876 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فکر می کنم پنهان کاری الان همسرت.. حرفای امیر.. شاید شاید چیزی از تو پنهان هست که به حرفای امیر ارتباطی داره.. 

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

من فکر می کنم پنهان کاری الان همسرت.. حرفای امیر.. شاید شاید چیزی از تو پنهان هست که به حرفای امیر ا ...

حتما چیزی پنهان هست رستاک، ولی الان دلم نمی خواد بدونم چیه، نمی دونم باید باهاش چکار کنم.

دلم می خواد همون چند ماه پیش باشه که تولدم بود که این اتفاقا نیفتاده بودن، که اصلان برام آدم بهتری بود که امیر پیشم بود 😭

شماره ای از امیر نداری؟ که زنگ بزنی باهاش حرف بزنی

چرا دارم، نگا می کردم دیدم انلاینه، پرسیدم رسیده راحت دیدم تا فرستادم تیکش آبی شد، انگار اونم منتظر بود و چیزی نمی نوشت

باهاش صحبت کردی مونا جان؟

اره بهم زنگ زد خودش

قبلا یه کاری می کردیم پشت تلفن باهم موزیک گوش می کردیم، الانم برام موزیک گذاشت، حالم بهتر شد صداشو شنیدم

مونا چی میگفت فهمید حالت چقد بده

در مورد کارهای مجموعه گفت که اگر مورد خاصی بود خودم بهش بگم.

گفت برم شرکت خودش ، برم از توی دفترش یه بسته برام گذاشته اونو بردارم.

چقدر دلتنگی دارم😭  

موناجان خیلی برات ناراحتم عزیزم.چه روزای سختی رو پشت سر میذاری‌😔😭

مگه امیر ازت قول نگرفت که هروقت مشکلی ناراحتی داشتی یادت باشه اون هست؟پس کاش زنگ میزدی بهش باهاش صحبت میکردی ازین جریانی که پیش اومده،درد دل میکردی اینجوری آرومتر میشدی به نظرم..حرف زدن و درد دل کردن با دوست آدمو سبک میکنه...کار اصلان خیلی بد بود حق میدم انقد ناراحت باشی از اصلان بعید بود همچین کاری‌‌‌... 

و درمورد اون دلیل برگشت امیر میدونم خسته ای میگی توان نداری درکت میکنم عزیزم اما کاش میپرسیدی کاش یه بار برا همیشه خیال خودتو راحت میکردی اینجوری فقط ذهنت بیشتر درگیر میشه آخه حرف امیر خیلی عجیب بود اول گفته بود اومدم که جلو چشمم باشی اما اونروز گفت یه دلیلی داشته اما نمیتونه بگه