2777
2789
عنوان

روزهای من

| مشاهده متن کامل بحث + 89385 بازدید | 876 پست
موناجان خیلی برات ناراحتم عزیزم.چه روزای سختی رو پشت سر میذاری‌😔😭 مگه امیر ازت قول نگرفت که هروقت ...

آخه امیر دوستم نیست که

خودش بهم زنگ زد، یکم بهتر شد اوضاعم

آخه امیر دوستم نیست که خودش بهم زنگ زد، یکم بهتر شد اوضاعم

خب خداروشکر که بهتری❤

درسته فقط دوست نبوده بیشتر از یه دوست اما این چهارسال مثل یه دوست یا عاشق یا هرچی مواظبت بوده‌..

امیدوارم هرچه زودتر به آرامش برسی عزیزم و بیای برامون بنویسی که حالت خییلی خوبه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب خداروشکر که بهتری❤ درسته فقط دوست نبوده بیشتر از یه دوست اما این چهارسال مثل یه دوست یا عاشق یا ...

ممنون عزیزم

من به دوستم می تونم بگم دارم از دوری امیر می میرم ولی به خودش که نمی تونم بگم😭

ممنون عزیزم من به دوستم می تونم بگم دارم از دوری امیر می میرم ولی به خودش که نمی تونم بگم😭

به قول دوستمون چقققدر درد و غم داری عزیزم،با هر کدوم از حرفات ما ازینجا کلی درد میکشیم وای به حال تو😔😔

امیدوارم هرچی زودتر حال دلت خوب بشه❤️

ممنون عزیزم من به دوستم می تونم بگم دارم از دوری امیر می میرم ولی به خودش که نمی تونم بگم😭

الهی عزیزممم😭 میدونم چی میگی خیلی سخته..

منظورم بحث خونه آیدا و اینا بود بهش بگی یکم سبک شی.. هم باهاش بیشتر حرف بزنی اینجوری که یکم دلتنیگت کم شه😔

دلت آروم عزیزم❤

آخه امیر دوستم نیست که خودش بهم زنگ زد، یکم بهتر شد اوضاعم

کاش داستان زندگیت واقعیت نبود🥺 حال امیر چطور بود؟ حالا شرکت خودشو چیکار میکنه؟ چون غیر از شراکت با شما گفتین برای خودش کار داره

سلام عزیزم الان انقدر خسته و ناتوانم که دلم نمی خواد با هیچ حقیقتی روبرو بشم، فقط دلم می خواد امیر ...

به این فکر کن در صورتی امیر هست که تو با اون حقیقت رو به رو بشی و با خیال راحت و بدون قضاوت دیگران بری پی عشقت

به قول دوستمون چقققدر درد و غم داری عزیزم،با هر کدوم از حرفات ما ازینجا کلی درد میکشیم وای به حال تو ...

ممنونم، امیدوارم حالم یه روزی خوب بهتر از این باشه

الهی عزیزممم😭 میدونم چی میگی خیلی سخته.. منظورم بحث خونه آیدا و اینا بود بهش بگی یکم سبک شی.. هم ب ...

نمی خوام باهاش در ارتباط مداوم باشم، درسته دوستش دارم ولی پس اصلان چی😭

سلام موناجان خوبی چند روز هی میام می بینم نیستی نگرانت شدم  حرفهای امیر خیلی ذهنم درگیر کرد یعنی چه رازی می‌دونه همسرت با این که با امیر رفتی سفر تنهایی مشکلی نداشت واین که همسرت کار خیلی اشتباهی کرده ازت پنهون کرده حتما یه جواب دندون شکن بده بهش