sarirrr مدیر عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 7748 عنوان روزهای من | مشاهده متن کامل بحث + 89385 بازدید | 876 پست سلاممن مونا هستم، ممکنه شما تاپیک های قبل منو دیده باشینمن با تعدادی از بچه های اینجا صحبت می کنم هر روز در مورد زندگیم ، البته توی خصوصی،این تاپیک رو زدم که گاهی در مورد اتفاق های روزم براتون بنویسم که شاید پذیرششون برام راحت تر شد. 1401/10/10 | 13:19 17 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarirrr مدیر استارتر عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 7748 موناجان خیلی برات ناراحتم عزیزم.چه روزای سختی رو پشت سر میذاری😔😭 مگه امیر ازت قول نگرفت که هروقت ... آخه امیر دوستم نیست کهخودش بهم زنگ زد، یکم بهتر شد اوضاعم
rastegar22 عضویت: 1396/03/30 تعداد پست: 1697 آخه امیر دوستم نیست که خودش بهم زنگ زد، یکم بهتر شد اوضاعم خب خداروشکر که بهتری❤درسته فقط دوست نبوده بیشتر از یه دوست اما این چهارسال مثل یه دوست یا عاشق یا هرچی مواظبت بوده..امیدوارم هرچه زودتر به آرامش برسی عزیزم و بیای برامون بنویسی که حالت خییلی خوبه
sarirrr مدیر استارتر عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 7748 خب خداروشکر که بهتری❤ درسته فقط دوست نبوده بیشتر از یه دوست اما این چهارسال مثل یه دوست یا عاشق یا ... ممنون عزیزممن به دوستم می تونم بگم دارم از دوری امیر می میرم ولی به خودش که نمی تونم بگم😭
آنا۱۵۷ عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 104 ممنون عزیزم من به دوستم می تونم بگم دارم از دوری امیر می میرم ولی به خودش که نمی تونم بگم😭 به قول دوستمون چقققدر درد و غم داری عزیزم،با هر کدوم از حرفات ما ازینجا کلی درد میکشیم وای به حال تو😔😔امیدوارم هرچی زودتر حال دلت خوب بشه❤️
لجبازی عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 2420 خودم رو دیگه گم کردم😭 توکلت بخدا باشه این روزا هم میگذره درست عین روزای خوبمون روزای بدمون هم سریع میگذره عزیزم غصه نخوربه دخترت فکرکن تادلت آروم بگیره
rastegar22 عضویت: 1396/03/30 تعداد پست: 1697 ممنون عزیزم من به دوستم می تونم بگم دارم از دوری امیر می میرم ولی به خودش که نمی تونم بگم😭 الهی عزیزممم😭 میدونم چی میگی خیلی سخته..منظورم بحث خونه آیدا و اینا بود بهش بگی یکم سبک شی.. هم باهاش بیشتر حرف بزنی اینجوری که یکم دلتنیگت کم شه😔دلت آروم عزیزم❤
لیلیومسرخ عضویت: 1399/01/29 تعداد پست: 2411 آخه امیر دوستم نیست که خودش بهم زنگ زد، یکم بهتر شد اوضاعم کاش داستان زندگیت واقعیت نبود🥺 حال امیر چطور بود؟ حالا شرکت خودشو چیکار میکنه؟ چون غیر از شراکت با شما گفتین برای خودش کار داره
koromozom_ezafi عضویت: 1401/05/19 تعداد پست: 258 سلام عزیزم الان انقدر خسته و ناتوانم که دلم نمی خواد با هیچ حقیقتی روبرو بشم، فقط دلم می خواد امیر ... به این فکر کن در صورتی امیر هست که تو با اون حقیقت رو به رو بشی و با خیال راحت و بدون قضاوت دیگران بری پی عشقت
negin_hh عضویت: 1400/07/27 تعداد پست: 512 اون ماشین رو من از همسرم قبول کردم، نمی تونم مدلش رو بگم اینجا، هر چیزی بگم برای ناشناس موندنم ... عجب
sarirrr مدیر استارتر عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 7748 به قول دوستمون چقققدر درد و غم داری عزیزم،با هر کدوم از حرفات ما ازینجا کلی درد میکشیم وای به حال تو ... ممنونم، امیدوارم حالم یه روزی خوب بهتر از این باشه
sarirrr مدیر استارتر عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 7748 توکلت بخدا باشه این روزا هم میگذره درست عین روزای خوبمون روزای بدمون هم سریع میگذره عزیزم غصه نخوربه ... ممنونم، امیدم به همین گذشتنه
sarirrr مدیر استارتر عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 7748 الهی عزیزممم😭 میدونم چی میگی خیلی سخته.. منظورم بحث خونه آیدا و اینا بود بهش بگی یکم سبک شی.. هم ب ... نمی خوام باهاش در ارتباط مداوم باشم، درسته دوستش دارم ولی پس اصلان چی😭
nilo1372 عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 633 سلام موناجان خوبی چند روز هی میام می بینم نیستی نگرانت شدم حرفهای امیر خیلی ذهنم درگیر کرد یعنی چه رازی میدونه همسرت با این که با امیر رفتی سفر تنهایی مشکلی نداشت واین که همسرت کار خیلی اشتباهی کرده ازت پنهون کرده حتما یه جواب دندون شکن بده بهش