2777
2789
عنوان

روزهای من

| مشاهده متن کامل بحث + 89326 بازدید | 876 پست
و این گذشتن بدست نمیاد مگر با دوری کردن از امیر،نخواه که باشه و تو بتونی بگذری که این با شرایط الانت ...

چقدر نظرتونو دوس داشتم، من سال ها پیش همه ی درها رو بستم روی امیر ، تصمیم گرفتم با هیچ کس دیگه ای ازدواج نکنم ، با هم بودن من و همسرمم یه اتفاق خیلی عجیب بود که چون داستان خیلی عجیبی داره نمی تونم اینجا تعریف کنم چون تقریبا هرکسی منو بشناسه داستان ازدواج منو می دونه، الان نمی دونم چجوری بیرونش کنم، البته یه زمانی نمی دونستم چجور بیرونش کنم ولی الان می دونم ولی نمی تونم بذارم که بره، به بودنش وابسته ام،تو ماشین برای این زار می زدم که می خواستم بگم تو رو خدا برو وبی نمی تونستم،  شاید مشکل روحی دارم نمی دونم ،ولی از اینکه بقیه دخترا به توجه امیر به من حسادت کنن احساس خوبی دارم. از دیدن به رقابت افتادن اصلام حس خوبی دارم.الان توی دام افتادم، به همین شرایط راضی هستم به بودن هر دوتاشون با دوتا شکل دوس داشتن مختلف، فکر رفتن امیر برام سخته، حس می کنم یه جای بزرگ توی زندگی یه چاله بزرگ پیدا میشه اگر رفت.

باور کنین بعد از رفتن امیر همون سال ها هم حالم خیلی بد بود، الانم به خودم میگم به خاطر همسرت و دخترت پاشو و زندگی کن ولی حالم منقلبه، ظرفیتم خیلی پایین اومده، سریع ناراحت میشم، سریع عصبانی میشم،…

من این روزها باید بتونم از این دام بیام بیرون اول، برای خودم عادیش کنم، بعد کاری کنم که یا بره یا بریم.

کاش زندگی منم عین همون کاربرها فقط توی قصه ها بود، حتی کاش به دنیا اومدنم قصه بود

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام مونا جان خوبی؟عزیزم بچه ها درست میگن یکم چشماتو باز تر کن از هیچی نترس چون کاری نکردی.خودت بگو ...

سلام ترانه جان، بد نیستم ممنونم

من الان سراسر ترسم، کاش بیاد لحظه ی نترسیدن

عزیز دلم من نوشته هاتو که خوندم برداشتم این بود که اصلان خیلی عاشقتر از امیره .اصلان هم مرد عاشقیه ه ...

درست میگین، همسرم مرد عاشق و عاقلیه، من بارها برای همین عاقل و منطقی بودنش ازش آزردم، رسم عشق رسم دیوانگیه نه عاقلی، این رفتارهای این چند روزش برای من مصداق دیوانگیه، معنی درسته عشقه

دقیقا منم همچین احساسی نسبت به همسرشون دارم عاشقتر عاقلتر

کاش همون سال های اول هم همین طور درایت و دیوانگی می کرد برای من تا اومدن امیر برای من نشه پیدا شدن یه تکیه گاه

خدایی نکرده اگه شوهرت مثل مردای دیگه خیانتکار بود دوست نداشت طلاق می‌گرفتی با امیر بری؟

اگر همسرم هر کسی جز اصلان بود حتی اگر خیانتم نمی کرد ازش جدا میشدم

اگر همسرم هر کسی جز اصلان بود حتی اگر خیانتم نمی کرد ازش جدا میشدم

خدا همسرت بچه تو برات نگه داره من هرروز میام میخونم سعی کن از امیر دور شو هر چقدر که دوست داره من یکیو دوست داشتم یعنی میمردم براش الآنم وقتی یادم میاد قلبم تند میزنه ولی نشد با یکی دیگه ازدواج کردم خدا رو هزار بار شکر که با شوهرم ازدواج کردم شاید اگه با اون ازدواج میکردم بدبخت می‌شودم سعی میکنم از یادم بره کلا خودمو مشغول میکنم که اصلا یادم نباشه جواب میده تو هم سعی کن خودتو مشغول کنی زیاد هم همدیگرو نبینید

سلام مونا جون راستش  میخام برداشتم بگم اگه غلطم بودامید وارم ناراحت نشی  فقط ی برداشته  و هر ‌کسی نظری داره 

راستش من برداشتی ک از حرفات داشتم اینه ک این ترس تو  از امیر نیس  از شوهرت،  خانوادت، خانواده همسرت ، و از اونجایی ک میدونم پسر خالتم هست  از فامیلاتون هم می‌ترسی  یجور ترس از ابرو احساس میکنم تو هنوز عاشق امیری  ولی   پیش خودت میگی اصلان  تو شرایط سخت ب خانوادم کمک کرده. یا کنارم بوده من از اون بچه دارم و اگ ولش کنم یا جدا شم آدم بده منم

یا شاید فک میکنی دیگ جایگاهی تو خانوادت نداری یا فامیل ها حرف در میارن یا...

ولی بازم میگم احساس میکنم عاشق امیری و اصلانو دوست داری. و حست ب اصلان حد وسط نداره ینی گمش کردی ن کم ن زیاد و بهشم عادت کردی  نمیدونم شاید دارم. کلا اشتباه برداشتمو میگم    امیدوارم خودتو پیدا کنی بدونی قراره چکار کنی

سلام مونا جون راستش  میخام برداشتم بگم اگه غلطم بودامید وارم ناراحت نشی  فقط ی برداشته &nb ...

اون قسمت ترس از آبرو جایگاه درست بود و 

درست میگین من زندگیمو مدیونم اصلانم، اگرم طلاق بگیرم تبدیل میشم به مجسمه تمام نمای هرزگی توی دوست و آشنا، ولی واقعا عاشق اصلان بودم و هستم، حسم به امیر یه حس بدون وصاله و چون ممنوعه است هیجان و شور ش همچنان خیلی بالاست ، ولی با اصلان ۶سالع دارم زندگی می کنم و شاید اون هیجان اولیه ش دیگه فروکش کرده