2777
2789
عنوان

روزهای من

| مشاهده متن کامل بحث + 88932 بازدید | 876 پست
حسم میگه هر چیهست زیر سر خواهر ویا اون دختری که قبلا گفتی شک کرده به رابطه شما وامیر 

از خواهرش که خیلی تاثیرپذیز نیست اون دختره هم فکر نکنم انقدر مریض باشه به خاطر به حدس چیزی بگه ، همسرمم می دونم حرفشو قبول نمی کنه چون به من مطمئنه، قبلا پیش اومده که به من در مورد همسرم یا به همسرم در مورد من چیزی گفتن ولی مهم اینه که ما خودمون اون حرفو قبول نکردیم، الان اون دختر هم بره چیزی بگه بعید می دونم همسرم اهمیتی بده

از خواهرش که خیلی تاثیرپذیز نیست اون دختره هم فکر نکنم انقدر مریض باشه به خاطر به حدس چیزی بگه ، همس ...

همسرتون زیادی بلند پروازه؟دوست داره ی شبه به همه چی برسه؟

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرتون زیادی بلند پروازه؟دوست داره ی شبه به همه چی برسه؟

بلند پرواز هست، تا الان ولی برای کارش زحمت کشیده اینجور نبوده بشینه که یه شبه پول بیاد، درسته امیر کمکمون کرده که مجموعه رو راه بندازیم ولی همسرمم خیلی تلاش کرده براش، خیلیم اهل ریسک بزرگ  نبوده هیچ وقت

گاهی فکر می کنم من خودمو لایق خوشبختی نمی دونستم که خوشبخت نشدم، حتی وقتی دعا می کردم می گفتم خدایا، این چیزو بده، ته ذهنم بود اگر اینو دادی ولی فلان چیزو گرفتی عیبی نداره فعلا همینو که بهم بدی ممنونم، حتی از اینکه از خدا هم کامل بخوام می ترسیدم🤍

گاهی فکر می کنم من خودمو لایق خوشبختی نمی دونستم که خوشبخت نشدم، حتی وقتی دعا می کردم می گفتم خدایا، ...

هر کدوم از ما اگر جای تو بودیم به قدر تو اذیت می شدیم و شاید خیلی تو قوی تر عمل کردی... اما ازت میخوام واقعا به این فکر کنی که چی میخوای از، زندگی، اینده ات، خوشبختی از نظرت چی هست... اینا بهت کمک میکنه در جهتی بری و حرکت کنی ک میخوای.. بهت کمک میکنه حستو مدیریت کنی..(هر حسی)...

و اینو بدون که تو و همه ما ادما لایق خوشبختی هستیم.. ولی شاید اونچیزی که الان داریم با تصورمون از خوشبختی یکسان نیست.. مثلا من هیچ وقت تو 28 سالگی معیارم از خوشبختی اینی نبود که الان دارم... 

مراقب خودت باش  

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

اینکه شک کرده؟ بعید می دونم

اینکه فقط دنبال تایید توعه انگار ب هر قیمتی... هر چند اگر منطقینیست خواسته اش و دلایل مستحکمی نداره تو منطقی باهاش برخورد کن

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

هر کدوم از ما اگر جای تو بودیم به قدر تو اذیت می شدیم و شاید خیلی تو قوی تر عمل کردی... اما ازت میخو ...

چقدر حس خوبی گرفتم از پیامت، ممنونم که بهم یادآوری کردی خیلی گند نزدم

اینکه فقط دنبال تایید توعه انگار ب هر قیمتی... هر چند اگر منطقینیست خواسته اش و دلایل مستحکمی نداره ...

دنبال تایید من نیست، برای قرارداد باید منم امضا کنم وگرنه بعید می دونم اگر منفردا اختیار داشت به عنوان مدیرعامل، اصلا با من مشورت جدی  می کرد

کاش میشد فهمید چی پشت اون همه اصرار همسرتون هست  امیدوارم در نهایت تصیمی گرفته بشه که به صلاح ...

امشب همسرم یه کار خیلی عجیب کرد، براتون میگم ، الان می نویسمش

امشب همسرم یه کار خیلی عجیب کرد، براتون میگم ، الان می نویسمش

چی بود عزیزم 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی