2777
2789
عنوان

روزهای من

| مشاهده متن کامل بحث + 89326 بازدید | 876 پست
قبلا خیلی با جزییات میگفتی اما الن  نه من هنوز گیجم اون پروژه ای ک گفتی امیر موافقه و اصلان مخا ...

سبزه زار جان اونجایی که شما متوجه نشدین چی شد که پروژه یه دفعه کنسل شد ، منم هنوز متوجه نشدم دلیلش چی بوده

جزییات رو وقتی جریان زندگیم معموله می تونم بگم ولی وقتی پرحادثه میشه مرور جزییاتش حوصله ی خودمو هم سر میبره برای همین نمی نویسمشون زیاد.

خودم این فکر رو می کنم که اصلان می خواست به من فضای فکر کردن بده،از گذشتمون خبر نداشت ولی با اون شایعه شاید به ذهنش اومده که من از امیر خوشم میاد برای همین منو می خواست تو وضعیت انتخاب آزاد بذاره، هر چند نمی دونم در عمل چقدر انجام می داد ولی حداقل اینجوری خیال خودش رو راحت کرده که چیزی نیست حتما وگرنه با این اوصاف احتمال من اقدامی می کردم.

برای حرف آخرتون هیچ حرفی ندارم، جز سرافکندگی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سبزه زار جان اونجایی که شما متوجه نشدین چی شد که پروژه یه دفعه کنسل شد ، منم هنوز متوجه نشدم دلیلش چ ...

همه ی انسان ها قبل از مهاجرت دائمی یا سفر طولانی مدت خیلی زیادی برنامه ریزی میکنن و این پروسه خیلی به درازا میکشه اینجور که عشق سابقتون یهو گذاشت و رفت بیشتر شبیه مسافرت یه ماهه و کوتاه مدت بود ،به نظرم ادای رفتن همیشگی رو درآورده به زودی برمیگرده،و مورد دوم این همه دوستی و رفاقت بین همسرتون اصلا حرفی از بدرقه ی امیر توسط همسرتون زده نشد اون همه شراکت و اینا هم خاله بازی نبود که اونقدر سریع برچیده شد

همه ی انسان ها قبل از مهاجرت دائمی یا سفر طولانی مدت خیلی زیادی برنامه ریزی میکنن و این پروسه خیلی ب ...

رفتنش که همیشگی نبوده،امیر سال ها پیش مهاجرت کرده و اقامت داره، و رفت و آمدش همون سفر محسوب میشه، من باهاش در مورد این صحبت نکردم ولی فکر می کنم الان برنامه ای برای شرکت خودش یا فروختن سهم مجموعه نداره، وکیلش همین جاست خب، توی مجموعه مسولیتش جوریه که نیروهاش می تونن انجام بدن، کارای شرکتش رو هم دوستش که همکارشه انجام میده فعلا

رفتنش که همیشگی نبوده،امیر سال ها پیش مهاجرت کرده و اقامت داره، و رفت و آمدش همون سفر محسوب میشه، من ...

Lمن حدس میزنم دلیل اینکه قول گرفت اینه میدونه تو یه روزی از اصلان جدا خواهی شد علتشم حتما میدونه ولی نخاس بگه..مثلا شاید خیانتی چیزی...زمان بهت ثابت خواهد کرد

خدا هست❤️🩷🧡🤎💜🩵💙💚💛🩶
Lمن حدس میزنم دلیل اینکه قول گرفت اینه میدونه تو یه روزی از اصلان جدا خواهی شد علتشم حتما میدونه ولی ...

دلم می خواد زندگیم یه دکمه داشت که بزنمش و‌ نهاصلانی باشی برام نه امیر،خسته شدم ازشون، از دردهایی که برام میذارن

همیشه معتقدم هیچی از هیچ کس بعید نیست ولی تا الان حتی یه مورد مشکوک هم از همسرم ندیدم در مورد خیانت

مونا جان خانواده همسرت میدونن شما از این قضیه باخبر شدی و اومدی خونه مادرت؟

اره گیسوجان، فهمیدن که منم متوجه شدم و ناراحتم ولی اینکه اومدم خونه ی مامانم رو نمی دونن

البته دیشب برگشتیم خونمون

خیلی شرایط سختیه هیچکی خبر نداره تو دلت چه غوغایی برپاست

خیلی سخت، امروز تا سر حدی که میشد آرامبخش خوردم، الان انقدر موودم پایینه و رفتم تو خلسه که باور نمی کنم دو شب پیش داشتم از دلتنگی و گریه میمردم