2777
2789

وسیله خونه میخوام بخرم صبر کنم یا بخر به نظرتون میاد پایین؟ 

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   

والا ما رفتیم یخچال بخریم 5شنبه 

گفتن قراره گرون بشه از شنبه 

کسی نمیفروخت 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نظر شخصیم میگه پول داری بخر اصلا هم صبر نکن که ارزون میشه 

ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....

یعنی هنوز کسی هست باور داشته باشه ارزون میشه؟ ببین گلم بشه هم اینجوریه که به قیمت قبل برنمیگرده از نظر اقتصاد این ارزونی نیست فقط بار روانی روی مردم داره که تصور میکنن ارزونی شده ولی مدتی بعد دوباره میره بالاتر 

اگر دقت کنی تا الان همه چی اینجوری بوده 

خیلی وقته افسار قیمت ها از دست شون رفته عملا منتظر ارزونی بودن طنزی بیش نیست اگه میتونید برید از شهرای مرزی خرید کنید اونجا یکم قیمت کمتره منتهی هزینه راه و آوردن وسایل تون رو هم حساب کن اگه بازهم اختلاف داشت برید 

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️