2777

پاییز #

برای هشتگ "پاییز" 8 مورد یافت شد.

دقیقا اونجاییم که شادمهر میگه

میخوام برم پا ندارم ، میخوام نرم جا ندارم گریه کنم دل ندارم ، داد بزنم نا ندارم..

بلاتکلیف ترینم:))


یکی باشه بریم گیلانی جایی تو کلبه ای اون وسطاااا بدون گوشی چن هفته ای زندگی کنیم

من واقن مادی گرا نیسم اصن😑😑😑

ولی فکر کنم همون کلبه پنج تومنی آب بخوره😕

نگا نارنجیا رو نگا نارنگیا رو

کاش همتون تو این پاییز عاشق شین

وگرنه اینطور پیش بره ع تنهایی میپوکیم😒

#عشق

پاییز#

چهرازی#

نی_نی_سایتیای_گلم#  

تجمع صفرا یا مراره سودا، که تداخل صفرا با سودا است، از خصوصیات خاص #فصل_پاییز  است، به همین دلیل در این فصل، انار، کیالک، انگور سیاه، سنجد ، سماق، زرشک، بلوط، تاجریزی،  بدست می اید. در این فصل تمایل به مصرف سرکه و ترشیجات سرکه ای نیز بالا میرود.

در ضمن اگر همه استفراغات بدن فعال شوند، قوه‌مدبره بدن دست از پریودی مدام برمیدارد.

مثلا دفع ادرار با جوشانده خارخسک، بومادران. نارنگی

دفع مدفوع، با استفاده از ملین ها

دفع عرق بدن، با پرهیز از خشکی ها و استفاده از رطوبت دهنده ها، بخصوص اب پرتقال.

رطوبت دهی به بینی، مغز، گوش، با روغن بنفشه.

رشد ناخن ها با استفاده از ترکیب گلسیرین و ابلیمو و گلاب، در طول شبانه روز، روزی حداقل سه بار، پوشیدن دستکش نایلونی، بعد از استفاده، بهتر درمان میکند.

برداشتن موهای زاید

#افکار_مثبت  ، تفریح، خنده، نشستن با بذله گوها و خوش سیماها، دیدن اب روان، سبزه، بوییدن انواع #عطر_گل ها، خواب کافی و زود در شب، بیدار شدن صبح زود و استفاده از انرژی کائنات، روزی حلال خوردن. غذای سالم خوردن. اب را جرعه جرعه نوشیدن، هوای پاک تنفس کردن. از همه مهمتر خدا را در همه امور مد نظر گرفتن، در حفظ و کسب سلامتی موثر است.

پاییز#  

طب_اسلامی#  

پیشگیری#  

#سرماخوردگی


در فصل #پاییز  اگر سرما خوردید انگور نخورید انگور حاوی هیستامینِ است، که سرماخوردگی را تشدید کرده و اگر ویروسی خفته در بدن نیز وجود داشته باشد ، هیستامین آن را فعال میکند.

بوعلی در قانون میفرماید مصرف  انگور، خیارسبز، خیارچنبر،خربزه ها در پاییز، بدلیل ایجاد رطوبت زیاد، ایجاد سرماخوردگی و تب میکند.

ولی  جوشانده بومادران با عسل، جوشانده پونه، جوشانده نعنا، بدلیل گرمی و خشکی که دارند، درمانگران خوبی هستند.

*************************


مقاومت  #بدن

بدن با طبیعتی که خالق هستی خلق کرده، با نوع خوراکی های طبیعی که از اواخر تابستان و پاییز در اختیار ما گذاشته، بطور طبیعی در مقابل سرما و سرما خوردگی مقاوم مبشود. مگر اینکه در روش تغذیه، تداخل غیر طبیعی بوجود بیاد. مثلا در زمستان، از صیفی جات یا  سردیجات مصرف شود. که در اینصورت بدن یخ میکند.  همانگونه که اگر در تابستان، از مغزدارها یا سرخکردنیها استفاده شود، بدن به شدت گرمایی و مقاومت بدن در مقابل گرما کم میشود. اما یه چیز خیلی مهم است که به بدن انسان سازگاری ندارد و بدن را سرد و کرخت،  ذهن را کند و یادگیری را ضعیف میکند و عامل میگرن، فلج، ام اس، انواع عفونت ها، #آنفولانزا  و #سرماخوردگی  های عفونتی میشود، و آن غضروف انواع گوشتهاست. و اینکه چرا قبلا و در زمانهای دور این مشکل در این حد نبوده، چند چیز است. اول اینکه زودپز نبوده تا ظرف 30 دقیقه غضروف و استخوان پخته و در غذا له شود. دوم اینکه ژله و پاستیل که عصاره غضروفهاست، نبوده. سوم اینکه سوسیس، کالباس، همبر و گوشت چرخکرده نبوده که این غضروفها را در آن چرخ کنند. اصلا دستگاه چرخ گوشت نبوده. چهارم اینکه در ژنتیک مرغ ها دستکاری نشده بود که اینقدر نرم و پزنده باشد که نیم ساعته، استخوانش هم له شود. پنجم اینکه این همه گوشت گوسفند و مرغ و بوقلمون و.. نبوده که هر روز عادت غذایی شود. ششم اینکه این همه خوراکیهای سوخته و سرخ کردنی و قهوه و نسکافه نبوده که مردم بخورند و مزاج ها آنقدر گرم شود که میل به خوردن غضروف بالا رود. چون هرچه مزاج گرم شود، میل به خوردن پاستیل و ژله و غضروف که سرد و خشک سودایی است، بالاتر میرود. هفتم اینکه مافیای دارو و درمان، اینقدر قوی نبوده که بتواند با وسائل ارتباط جمعی مردم را خام کند و فریب بدهد تا هرچه که بیماری میآورد را به خورد انسانها بدهد و پول و ثروتشان را بگیرد. پس با کمی درایت میتوان سالم زیست. آنچه خوبی است، از جانب خداوند است. و این معنایش این است که خدا دوست ندارد ما بیمار شویم. و آنچه شرر و بدی است از جانب انسان است.

طب_اسلامی#  

پاییز#  

(خربزه، انگور، خیارسبز):

اکنون تابستان و فصل گرم، گذشته و هوا کم کم به خنکی میرود.

تغییرات فصلی از همین الان شروع شده و پاییز بسیار فصل خطرناک برای بیماریهاست.


چون پاییز فصل سردوخشکی است.

طبعش سوداست.

بیماریهای سرطان. فلج. ام اس. دهان کجی و.... زاد روزش همین روزهاست.

این روزها افرادی که در معده خلط لزج سودایی یا بلغم غلیظ دارند، با خوردن خربزه، انگور و خیارسبز دچار مشکلات معده ای میشوند.

تب، دل درد و گرگرفتگی، خارش های تاولی پوستی. از انواع این بیماریهاست.

افرادی که آفت دهان و تبخال میزنند، از این چند نوع خوراکی استفاده نکنند.


انگور# /  خربزه#  

  خیار_سبز#  

#طب_اسلامی‍  / پاییز#  

🍁تدابیر اولین ماه پاییز#  🍁


🍂ایلول، 30 روز است،

(23 شهریور تا 21 مهر)


👈در این ماه هوا پاڪیزه میشود.و غلبه سودا افزایش مے یابد، ڪه اصلاح آن نوشیدن #مسهل است.

👈خوردن شیرینے جات، و گوشت هاے معتدل مثل بره مفید است.


🚫🐄و از خوردن گوشت گاو، زیاده روے در سرخ ڪردنی(ڪباب) و حمام رفتن زیاد پرهیز شود.


🌸و از عطرهاے #معتدل استفاده شود.


🚫🍉و همچنین از خوردن انواع بطیخ (هندوانه) و خیار نیز #پرهیز شود!


🔰أيلول؛ ثلاثون يوما، فيه يطيب الهواء و يقوى سلطان المرة السوداء، و يصلح من شرب المسهل، و ينفع فيه أكل الحلاوات، و أصناف اللحوم معتدلة كالجداء و الحولى من الضأن، و يجتنب فيه لحم البقر ، و الاكثار من الشواء ، و دخول الحمام، و يستعمل فيه الطيب المعتدل المزاج، و يجتنب فيه أكل البطيخ و القثاء🍃


◀رساله ذهبیه امام رضا علیه السلام

ماست_لبنیات#  ‍ پاییز# خلط_سودا#  ‍ 


آیا می دانید که در قدیم، ماست به عنوان میان وعده مصرف می شده

امروزه در اکثر سفره های ما ایرانیان، ماست همراه غذا مصرف می شود و متاسفانه مردمان امروزی مانند دیگر رسوم غلط متعارف، بدون آن که تدابیر مربوطه را رعایت نمایند و از خوب و بد بودن آن آگاه باشند، آن را مصرف می کنند و کودکان خود را نیز به خوردن آن تشویق و آنان را نیز به این رویه اشتباه عادت می دهند و ناخواسته به مرور زمان بر بیماری ها و مشکلات خود و خانواده شان می افزایند و هرگز نمی فهمند که چوب ندانم کاری های خودشان را می خورند.


در خصوص ماست مطلبی  تحت عنوان " ماست پاستوریزه! " به زودی درج خواهد گردید که به نوع ماست مورد تایید حکما اشاره خواهد شد ، ولی باید بدانیم که بهترین نحوه مصرف و خوردن ماست های مورد تایید نیز چگونه می باشد و در گذشته، قدما چگونه آن را مصرف می کردند.

باید بدانید که خوردن ماست همراه با غذا توصیه نمی شود، چرا که خلطی که با خوردن ماست همراه غذاهای پختنی مخصوصاً غذاهای گوشتی تولید می شود، خلط سالمی نمی باشد.

ماست را در قدیم همراه غذا نمی خورند، بلکه به صورت میان وعده مصرف می شده است.

داخل ماست #لبوب مانند گردو، کشمش، بادام زمینی، کنجد، پسته و فندق را می ریختند و به صورت عصرانه یا چاشت به عنوان میان وعده میل می کردند. با این کار اولاً اثر بدی که ماست خورده شده با غذا، در تولید خلط سالم دارد از بین می رود (چرا که با یک فاصله از غذا مصرف می گردد)، ثانیاً سردی ماست نیز گرفته می شود،

برای بچه ها و سالمندان خوردن ماست با مصلحات توصیه می گردد.

بچه ها امروزه معمولاً ماست را خیلی دوست دارند، لذا به جای دادن ماست همراه غذا به کودکان، توصیه می گردد ماست به همراه لبوب را به صورت میان وعده یا حتی در برخی مواقع آن را به عنوان غذا (بدون این که در کنار آن غذای پختنی دیگری مصرف شود) همراه با مقداری نان سنگک به #کودک بدهید.

حتی می توان با مقداری دم کرده زعفران هم سردی ماست را بگیرید و هم آن را رنگی نمایید تا برای کودکان‌ جذاب تر گردد. آب لبوی پخته شده نیز برای جذاب کردن رنگ ماست پیشنهاد می شود.


تذکر:


- خوردن ماست با سرکه (ترشیجات) یا آبلیمو در دراز مدت باعث لک های پوستی می شود.

- خوردن ماست با ماهی آن هم در یک شب زمستانی با توجه به این که هر دوی این مواد غذایی سرد هستند و طبیعت زمستان و شب نیز هر دو سرد می باشند، افراد را مخصوصاً سالمندان که طبیعت سنی آنان نیز سرد است در هنگام خواب (که آن هم دارای طبیعت سرد است)، مستعد یک سکته مغزی می کند و برگ دیگری به نام مرگ از ناآگاهی های ما در دفتر روزگار ورق می خورد.


فصل سرما مایعات داغ نخورید!


مایعات داغ باتأثیر بر دندان‌های سرد،ابتدا باعث ایجاد ترک دردندان‌ها و سپس با رشد باکتری‌هادر داخل دندان‌ها موجب نابودی کامل آن‌ها می‌شوند.

طب_اسلامی#  

اصول تغذیه در پاییز


پاییز فصل غلبه سودا(خشکی و سردی)بر جسم و ذهن انسان است

پیشنهاد می کنیم از مواد غذایی سودا زا پرهیز کنید

مثل گوشت گاو، چای سیاه، غذاهای فریز شده و....



در فصل پاییز خلط سودا در بدن ما افزایش پیدا می کند که موجب آشفتگی ذهنی و روحی فراوانی می شود.

مصرف مداوم گلاب، بهارنارنج، زعفران در انواع نوشیدنی ها از غلبه سودا بر جسم و ذهنمان جلوگیری می کند



برنج سفید یکی از علت های اصلی بروز یبوست می باشد

برای جلوگیری یا درمان یبوست از برنج سبوس دار استفاده کنید، یا زمان پخت برنج کمی سبوس نرم برنج به ازای هر نفر یک قاشق چای خوری اضافه کنید



مصرف عدس را در فصل پاییز به حداقل برسانید، عدس یکی از مواد غذایی سودازا است، سعی کنید از نخودآب که یکی از غذاهای بسیار مفید در فصل پاییز بشمار می رود بیشتر استفاده کنید.


یکی از بدترین رفتارها در فصل پاییز، خوابیدن هنگام غروب آفتاب می باشد که در طب باستانی ایران به خواب هلاکت معروف است، خواب در هنگام غروب سودا را در بدن افزایش می دهد و موجب بد خلقی فرد می شود



از مصرف گوشت گاوی در فصل پاییز خودداری کنید، گوشت گاو یکی از مهمترین غذاهای سودازا به شمار می رود، پیشنهاد می کنیم نهایتا هر ده روز یک وعده آبگوشت با گوشت گوسفندی استفاده کنید و از مصرف روزانه گوشت قرمز پرهیز کنید


بهترین ماده غذایی که در فصل پاییز هم دفع سودا می کند و هم پیشگیری از غلبه سودا عسل است، عسل طبیعی سیستم ایمنی بدن ما را تقویت می کند، پیشنهاد می کنیم از عسلی استفاده کنید که زیر ۳۰ درجه حرارت دیده باشد تا آنزیم های مفید آن از بین نرفته باشد(روزانه دو قاشق غذاخوری)


استفاده از انواع لبنیات را در فصل پاییز کاهش دهید، تمامی انواع لبنیات دارای طبع سرد بوده و در فصول سرد سیستم ایمنی بدن را در برابر انواع بیماری های سرد ضعیف می کنند، برای تامین کلسیم و املاح مورد نیاز بدن خود از ارده و شیره(طبیعی و سالم) بادام و انجیر که طبع گرمی دارن استفاده

کنید


داغ ترین های تاپیک های امروز