شیرینی_پادرازی# شیرینی_بدون_فر#
سلام دوستان توضیحات پایین تصاویر
سوالی بود ، بپرسید . تا جایی که بتونم جواب میدم




طرز تهیه :
ابتدا روغن و پودر قند رو با همزن دستی اونقد میزنیم تا یکدست بشن(روغن حتما باید به دمای محیط رسیده باشه و نرم باشه که راحت بدون همزن بشه هم زد)،بعد به ترتیب آرد هارو الک کرده و اضافه کرده و در مرحله ای که ارد اضتفه میشه با دست یا قاشق حسابی هم بزنین ، که اینجا مواد حالت پودری میگیره که کاملا درسته ، یعنی باید همینجور بشه ، حالا که پودری شد با دست قشنگ ورز میدیم تا خمیر منسجم و یکدستی بدست بیاد،خمیر منسجم شد یک ربع ترجیحا در یخچال استراحت داده بشه،بعد به صورت لوزی توی عکس توضیح دادم درآورده و داخل تابه ی رژیمی که اون طرفش که سادس و از قبل کاغذ روغنی گذاشتیم،میچینیم ، واشر تابه رو حتما درمیاریم(نکته مهم)،شعله پخش کن روی شعله بزرگ گاز گذاشته و شعله رو کم رو به متوسط روشن میکنیم،تابه رو میذاریم روش،بهتره قبل از اینکه شیرینی ها داخل تابه قرار بگیره تابه یه پنج دقیقه ای خالی گرم بشه،بعد در تابه رو بسته و نیم ساعت اول اصلاااااا در تابه رو باز نکنین ، بعد از نیم ساعت چک کنین،بعد شعله رو کم کنین و یک ربع دیگه تایم بدین تا جایی که مطمئن بشین پخته ، هر موقع زیر شیرینی ها طلایی شد یعنی پخته و کامله.
اگه داخل فر میپزید دمای ۱۷۰ درجه 15 الی 20 دقیقه😍نوش جان😋
شیرینی_عید#