2777

شیرینی_عید #

برای هشتگ "شیرینی_عید" 3 مورد یافت شد.

شیرینی_نعلی# شیرینی_عید#  


شیرینی#
آرد......150 گرم
کره یا روغن جامد....70 گرم
پودر شکر.....50 گرم
تخم مرغ.....1عدد
وانیل
اول از همه بگم که همه کره یا روغن و تخم مرغ را نیم ساعت جلوتر از یخچال بیرون بزارید.حتما باید به دمای محیط برسه.
دوم موقع ورز دادن حتما با نوک انگشت خمیر ورز بدید.نباید از کف دست برای ورز دادن استفاده کنید.
سوم اینکه با این مقدار مواد حدود 30 عدد شیرینی میده.در ضمن این شیرینی حالت بیسکویتی داره😊

ادامه رو کامنت میذارم

شیرینی_برنجی# یه شیرینی_عید# خوشمزه

  • مواد لازم:
  • آرد برنج
    500 گرم
  • پودر قند
     200 گرم
  • روغن جامد قنادی
    200 گرم
  • زرده تخم مرغ
     2 عدد
  • زعفران دم کشیده
     2 قاشق چایخوری
  • تخم خرفه برای تزیین
     به مقدار لازم
  • گلاب
     2 قاشق غذاخوری
  • هل ساییده
     1و 1/2 قاشق چایخوری
  • آب
     100 میلی لیتر
  1. طرز تهیه:
  2. ابتدا پودر قند و روغن جامد را با هم مخلوط کرده و با همزن به مدت 2 دقیقه بزنید تا کرمی شود. سپس زرده های تخم مرغ و هل را به مواد اضافه کرده و مجددا 1 دقیقه هم بزنید.
  3. آرد برنج را کم کم به مواد اضافه کرده و با لیسک هم بزنید. وقتی مواد به صورت خمیری در آمد، گلاب را به آب اضافه کرده و به مواد اضافه کنید. با لیسک هم زده و با دست به خمیر ورز دهید.
    اگر تمایل داشته باشید که نان برنجی زعفرانی درست کنید، می توانید زعفران دم کرده را به گلاب اضافه کرده و با آرد مخلوط کنید. یا می توانید نصف آرد را با هل و گلاب درست کرده و نصف دیگر آن را با گلاب و زعفران آماده کنید.
  4. وقتی خمیر حالت لطیفی به خود گرفت، اگر حرارت اتاق خنک است، خمیر را درون یک کیسه فریزر قرار داده و آن را در دمای خنک اتاق به مدت 12 ساعت نگهدارید ولی اگر هوای محیط گرم است خمیر را در یک کیسه فریزر و به مدت 24 ساعت در یخچال نگهداری کنید.
  5. روی سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید. از خمیر تکه های کوچکی به اندازه یک گردو برداشته و در دست گرد کرده و روی سینی بگذارید. روی خمیر را مهر بزنید و یا با قالب به فرم دلخواه شکل دهید. روی شیرینی ها مقداری تخم خرفه بپاشید.
  6. فر را با حرارت 150 درجه سانتیگراد از 10 دقیقه قبل از پخت شیرینی ها روشن کنید. سینی فر را روی پنجره بالای فر به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا نان ها بپزند. بعد از 10 دقیقه حتما شیرینی ها را چک کنید. زمانی که ته شیرینی ها به مقدار خیلی کم طلایی و یا قهوه ای شده بود، شیرینی پخته است در غیر اینصورت نهایتا 5 دقیقه دیگر به شیرینی ها زمان بدهید.
    فر را خاموش کرده و در فر را باز بگذارید و اجازه دهید شیرینی ها در فر بمانند و نان ها خنک شوند و سپس آن ها را در ظرف مورد نظر بچینید. نوش جان

شیرینی_پادرازی# شیرینی_بدون_فر#  

سلام دوستان  توضیحات  پایین تصاویر  

سوالی بود ، بپرسید . تا جایی که بتونم جواب میدم  





طرز تهیه : 
ابتدا روغن و پودر قند رو با همزن دستی اونقد میزنیم تا یکدست بشن(روغن حتما باید به دمای محیط رسیده باشه و نرم باشه که راحت بدون همزن بشه هم زد)،بعد به ترتیب آرد هارو الک کرده و اضافه کرده و در مرحله ای که ارد اضتفه میشه با دست یا قاشق حسابی هم بزنین ، که اینجا مواد حالت پودری میگیره که کاملا درسته ، یعنی باید همینجور بشه ، حالا که پودری شد با دست قشنگ ورز میدیم تا خمیر منسجم و یکدستی بدست بیاد،خمیر منسجم شد یک ربع ترجیحا در یخچال استراحت داده بشه،بعد به صورت لوزی توی عکس توضیح دادم درآورده و داخل تابه ی رژیمی که اون طرفش که سادس و از قبل کاغذ روغنی گذاشتیم،میچینیم ، واشر تابه رو حتما درمیاریم(نکته مهم)،شعله پخش کن روی شعله بزرگ گاز گذاشته و شعله رو کم رو به متوسط روشن میکنیم،تابه رو میذاریم روش،بهتره قبل از اینکه شیرینی ها داخل تابه قرار بگیره تابه یه پنج دقیقه ای خالی گرم بشه،بعد در تابه رو بسته و نیم ساعت اول اصلاااااا در تابه رو باز نکنین ، بعد از نیم ساعت چک کنین،بعد شعله رو کم کنین و یک ربع دیگه تایم بدین تا جایی که مطمئن بشین پخته ، هر موقع زیر شیرینی ها طلایی شد یعنی پخته و کامله.
اگه داخل فر میپزید دمای ۱۷۰ درجه 15 الی 20 دقیقه😍نوش جان😋

شیرینی_عید#